Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La dona “catalana i espanyola” que el PP vol homenatjar a l’estació de Sants

Rebatejar l’estació de Sants i convertir-la en l’estació Montserrat Caballé. Aquesta és una de les propostes llançades pel candidat del PP a Barcelona, Daniel Sirera, que considera que “la porta d’entrada a la ciutat” és el millor lloc perquè Barcelona homenatgi la que “ha estat la millor ambaixadora que ha tingut la ciutat de Barcelona al món, però que el sectarisme d’alguns que governen a la ciutat la manté oblidada”. Sirera ha explicat que vol que a Barcelona es faci el que ja s’ha fet en altres ciutats de l’Estat. La Puerta d’Atocha a Madrid s’ha batejat com a estació d’Almudena Grandes, la de Chamartín, Clara Campoamor, l’estació de Màlaga és María Zambrano, la de Segòvia, Guiomar, la de Burgos, Rosa Manzano.

“Catalana i espanyola pels quatre costats”

“Montserrat Caballé és una dona barcelonina, catalana pels quatre costats i espanyola, a qui encara ni la societat catalana ni la societat barcelonina no li ha fet justícia. Una dona que va passejar el nom de la ciutat de Barcelona per tot el món transmetent els valors de la nostra ciutat i que va aconseguir que a tot arreu es cantés el nom de la ciutat de Barcelona. És indubtable que Montserrat Caballé ha estat la millor ambaixadora que ha tingut la ciutat de Barcelona els darrers anys”, ha destacat Sirera.

La soprano Montserrat Caballé, en una imatge d'arxiu del 2012 / ACN
La soprano Montserrat Caballé, en una imatge d’arxiu del 2012 / ACN

De fet, Sirera ha apuntat directament a Colau com la responsable que Caballé no tingui l’homenatge que li correspondria: “Ha estat abandonada perquè ella representa tot el contrari del que representen aquests darrers governs de la ciutat, que és sectarisme i tancament de Barcelona al món”.

Finalment, el candidat del PP ha assegurat que “tots els barcelonins estaríem molt orgullosos que l’estació de Barcelona-Sants es converteixi a l’estació Montserrat Caballé”, i ha assegurat que el partit farà “les gestions necessàries, amb els nostres diputats al Congrés, perquè Adif canviï el nom de l’estació”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Eulàlia a abril 05, 2023 | 20:03
  Eulàlia abril 05, 2023 | 20:03
  La millor embajadora amb domicili fiscal a Andorra!! sensa viure i . Un aplaudiment x el Sr Sirera i tots els seus
 2. Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a abril 05, 2023 | 20:25
  Pere Llimonera i Citronell abril 05, 2023 | 20:25
  Quants alcaldes té el PP?
 3. Icona del comentari de: fat boy a abril 05, 2023 | 20:40
  fat boy abril 05, 2023 | 20:40
  I perque no proposa que es bategi amb el seu nom l'estacio d'autobusos d'Andorra la Vella o la via que passa per davant del Ministeri d'Hisenda d'Andorra que tenen molt mes per agrair-li?.
 4. Icona del comentari de: cirereta del pastis a abril 06, 2023 | 10:05
  cirereta del pastis abril 06, 2023 | 10:05
  En Cirera, que apareix i desapareix de la política quan no tenen a ningú més, continua fent el ridícul com sempre.
 5. Icona del comentari de: Felip Vila Font a abril 08, 2023 | 13:39
  Felip Vila Font abril 08, 2023 | 13:39
  Ni Montserrat a l'estació de Sants ni Josep Taradelles a l'aeroport de Barcelona !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa