Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Diputació ha invertit 275 milions a Barcelona en tres anys
  • CA

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i el diputat de Presidència, Jordi Martí, han aprofitat una visita d’obres al nou Auditori Albert Einstein del Paranimf de l’Escola Industrial per fer balanç de l’acció de l’ens supralocal a la capital catalana, on ha invertit més de 275 milions per finançar projectes com les obres de Glòries, el CCCB o el Campus Diagonal-Besòs.

“Volem remarcar la tasca que es fa des d’aquesta administració supralocal, no tan sols a tot el territori, sinó també a la ciutat de Barcelona”, ha dit Castells. “Era molt important descobrir aquesta capa d’invisibilitat per explicar, també als barcelonins i barcelonines, la gran quantitat de recursos que aquesta administració està invertint en la ciutat”.

Per la seva banda, Jordi Martí ha reivindicat la Diputació com a “soci de primer nivell, no sempre conegut per la ciutadania” i ha recordat que l’ens destina 28 milions d’euros a les obres del túnel de Glòries, “una de les més grans transformacions urbanístiques que es farà en el present i futur a la ciutat de Barcelona”.

A més de les Glòries, la Diputació també ha aportat 20 milions al Consorci del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), 17 milions al Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim o 7,5 milions pel Park Güell. L’Escola Industrial (7,5), el Consorci de Biblioteques de Barcelona (18,5), l’Institut del Teatre (51) i el Campus Diagonal-Besòs (23) són altres projectes que han rebut finançament de l’ens.

Més notícies
Joan Font, Joel Joan, Mònica Roca i Joan Canadell, a la candidatura independentista a la Cambra de Comerç / ACN/Cedides
Una candidatura independentista revoluciona les eleccions a la Cambra de Comerç
Notícia: Una candidatura independentista revoluciona les eleccions a la Cambra de Comerç
Comparteix
Un equip de 40 empresaris concorrerà als comicis per "trencar les dinàmiques" de l'ens i acabar amb el servilisme amb Madrid
Votació al Parlament de Catalunya | Jordi Borràs
El Parlament suprimeix el Consell Comarcal del Barcelonès
Notícia: El Parlament suprimeix el Consell Comarcal del Barcelonès
Comparteix
La cambra catalana ha sumat 125 vots a favor i quatre abstencions del grup parlamentari de la CUP

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa