Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dimiteix un conseller dels Comuns per desavinences amb Albert Batlle

Andrés Pérez ha dimitit com a regidor del districte de Ciutat Vella abans del plenari que s’anava a fer avui. El dels comuns ha criticat les mesures que Albert Batlle, del PSC vol implementar a Barcelona com obrir nous hotels o l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona. L’ara exconseller de districte ha volgut criticar el posicionament ideològic dels socialistes, i afirma que l’accés al poder del PSC, malgrat no haver guanyat en aquest districte, representa una derrota per als comuns i per a la classe treballadora de la ciutat de Barcelona.

Èmfasi en el model de ciutat

Fa uns dies, en una entrevista a Betevé, Ada Colau també va criticar la poca consistència de l’administració de Collboni en presentar un model de ciutat. Pérez ha lamentat el nomenament de Batlle com a regidor de Ciutat Vella: “El seu nomenament vaticinava el pitjor dels escenaris per les veïnes de Ciutat Vella”.

I, a més, ha criticat durament les mesures que el consistori de Collboni vol aplicar: “Li ha seguit la intenció d’obrir nous hotels, acabar amb la regulació del 30% o l’ampliació de l’Aeroport, acabar amb la transformació urbana que requereix el repte climàtic actual i el desplegament d’un dispositiu racista contra els manters”.

Estirada d’orelles als comuns

L’exconseller de districte ha criticat la posició dels comuns davant de la postura del PSC acusant-la de poc crítica i feble, ja que es busca tancar un acord de govern. A més ha destacat la manca de posicionament col·lectiu dels comuns, i que aquest acord de govern pot ser imminent i faria que res canviés, ja que Albert Batlle seguiria manant a Ciutat Vella.

Aquests fets, segons explica el mateix Pérez, han estat els que l’han induït a marxar, ja que li resultava impossible seguir exercint el càrrec en coherència amb els seus posicionaments polítics. Ha aprofitat per donar les gràcies a la gent amb la qual ha participat dins la política i ha fet una valoració extensa dels anys de mandat dels comuns a Ciutat Vella.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloni fastiguejat. a setembre 15, 2023 | 11:32
    Barceloni fastiguejat. setembre 15, 2023 | 11:32
    Política.....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa