Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La CUP exigeix a la resta de candidats triar entre “el capital o la gent”

Quan falta una setmana per les eleccions municipals del 28 de maig, la candidata de la CUP a l’alcaldia de Barcelona, Basha Changue, ha exigit a la resta de candidats que es decantin entre “el capital o les veïnes”: “Maragall, Colau, Trias i Collboni: no hi ha mitges tintes en aquesta guerra, agafin banda”, ha afirmat amb contundència. Així ho ha afirmat la candidata durant l’acte principal de campanya que ha fet la formació política d’esquerres al barri de Sant Andreu, en el qual també ha acusat la resta d’alcaldables als comicis de finals de maig de voler “repartir-se el pastís” sense tenir en compte les conseqüències que comporta per als ciutadans de la capital catalana.

Ha estat un acte en el qual s’hi han deixat veure les cares més conegudes del partit, com els diputats al Parlament, Carles Riera i Eulàlia Reguant, i la diputada al Congrés, Mireia Vehí. De fet, al seu torn, Vehí ha avisat que l’actual alcaldessa de Barcelona i candidata a la reelecció pels comuns, Ada Colau, haurà de triar entre “una ciutat per la gent” i “la catifa vermella de Trias” o els “lobbies de Collboni”. Vehí també ha defensat la importància de “fer entrar la CUP” al consistori: “Voteu-nos i feu que la CUP faci decidir els comuns entre una ciutat aparador o una ciutat per la seva gent”, ha sentenciat amb fermesa.

Renúncia a la independència

Ha estat un acte en el qual el discurs independentista ha tornat a guanyar molt pes. En la seva intervenció, el diputat Carles Riera ha defensat que el vot “veritablement independentista” és el de la CUP, ja que considera que Junts i ERC han renunciat a la independència: “Trias amaga Junts perquè tornen a ser Convergència, i ja entenem per què ERC ha renunciat a la independència: han descobert l’Estat i els ha agradat”, ha reivindicat Riera.

Una intervenció en la qual hi ha hagut més retrets cap a les formacions de Trias i Maragall, ja que el diputat al Parlament considera que les dues forces polítiques han adoptat un rumb de voler “governar per la patronal”. “Han decidit que volen ser la força constructiva i per això volen construir grans macroprojectes, i mentrestant la Renfe, el mitjà de transport de la classe treballadora, o no arriba o arriba tard”, ha afirmat amb contundència.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a maig 20, 2023 | 17:17
    fat boy maig 20, 2023 | 17:17
    Vaja, em creia que l'alternativa era entre la independencia i les copes vaginals.
  2. Icona del comentari de: Vendetta a maig 20, 2023 | 22:06
    Vendetta maig 20, 2023 | 22:06
    La foto es un fotograma del tarzan no?
  3. Icona del comentari de: Independentista a maig 21, 2023 | 06:43
    Independentista maig 21, 2023 | 06:43
    Cupaires, podeu estar segurs que, abans que a vosaltres, votaría el P.P. Sou el més baix de la baixíssima classe política.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa