Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La CUP ‘crema’ Collboni i Valls a les festes d’Horta
  • CA

Les festes d’Horta han deixat una imatge passada per foc.Va ser en un acte ahir al vespre i després de la lectura d’un manifest per recordar que “l’esquerra independentista segueix dempeus cap a la independència, el socialisme i el feminisme”. Després de llegir el text, s’han cremat imatges de Manuel Valls, Jaume Collboni i Albert Batlle. L’acte estava organitzat per Arran, Endavant i la CUP. 

Les imatges dels tinents d’alcalde i del regidor de Bcn pel Canvi estaven enganxades a capses de cartró. Formaven part d’una representació dels “responsables de la precarització, amics de la capital i de les elits econòmiques que volen aniquilar la classe treballadora”. A més, anava acompanyat d’una imatge d’Ada Colau amb una pregunta: “Còmplice?”. 

La resposta de Manuel Valls: “Exemple de deteriorament social”

La rèplica de Manuel Valls, a través d’un tuit en castellà del compte del seu grup municipal –Barcelona pel Canvi, format per ell mateix i Eva Parera des del trencament amb Ciutadans–, ha arribat hores després, a les 19.48 hores. En la piulada considera la protesta de la CUP com un “exemple de deteriorament social”. 

 

Més notícies
La CUP critica que “el PSC estigui guanyant la batalla del top manta per incompareixença de Bcomú”
Notícia: La CUP critica que “el PSC estigui guanyant la batalla del top manta per incompareixença de Bcomú”
Comparteix
El representant de la formació anticapitalista Jordi Magrinyà ha exigit que s'aturi el dispositiu contra el top manta
“Van a flipar”, el comentari d’un urbà en una batuda contra els manters que indigna la CUP
Notícia: “Van a flipar”, el comentari d’un urbà en una batuda contra els manters que indigna la CUP
Comparteix
Algunes veus, com la de l'excandidat anticapitalista Dani Celma, han apuntat que el missatge no està gaire allunyat de l'"a por ellos" que esperonava la Gùardia Civil a Andalusia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa