La CUP ‘crema’ Collboni i Valls a les festes d’Horta

La formació anticapitalista, Arran i Endavant calen foc a una estructura amb les seves cares

Les festes d’Horta han deixat una imatge passada per foc.Va ser en un acte ahir al vespre i després de la lectura d’un manifest per recordar que “l’esquerra independentista segueix dempeus cap a la independència, el socialisme i el feminisme”. Després de llegir el text, s’han cremat imatges de Manuel Valls, Jaume Collboni i Albert Batlle. L’acte estava organitzat per Arran, Endavant i la CUP. 

Les imatges dels tinents d’alcalde i del regidor de Bcn pel Canvi estaven enganxades a capses de cartró. Formaven part d’una representació dels “responsables de la precarització, amics de la capital i de les elits econòmiques que volen aniquilar la classe treballadora”. A més, anava acompanyat d’una imatge d’Ada Colau amb una pregunta: “Còmplice?”. 

La resposta de Manuel Valls: “Exemple de deteriorament social”

La rèplica de Manuel Valls, a través d’un tuit en castellà del compte del seu grup municipal –Barcelona pel Canvi, format per ell mateix i Eva Parera des del trencament amb Ciutadans–, ha arribat hores després, a les 19.48 hores. En la piulada considera la protesta de la CUP com un “exemple de deteriorament social”. 

 

Més informació

Nou comentari