Cs vol que l’hosteleria i els locals d’oci obrin fins més tard de la mitjanit per evitar els ‘botellons’

Guilarte creu que mesures com remullar les platges per dissuadir concentracions "s'han vist del tot inútils"

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona sol·licitarà al govern municipal que, després de la caiguda del toc de queda, reclami al Govern de la Generalitat l’ampliació dels horaris dels locals d’oci i restauració de la ciutat. En un comunicat d’aquest dissabte, el partit considera que l’ampliació dels horaris és una mesura “necessària” per evitar els botellots i “l’incivisme” a la ciutat.

Per a la presidenta del grup de Cs, Luz Guilarte, no té “cap sentit” que es mantinguin les restriccions per als locals d’oci i restauració quan ha decaigut el toc de queda. Cs reclama a la Generalitat que permeti l’obertura de bars i restaurants fins a les 2.00 hores de la matinada, i els locals d’oci fins a les 3:30 hores.

egons Guilarte, els objectius són ajudar el sector de l’oci nocturn, bars i restaurants i evitar els botellots i “l’incivisme” que pateix la ciutat “diàriament”. En aquest sentit, la cap de files de Cs a Barcelona ha criticat les decisions preses pel govern municipal ja que, en la seva opinió, han estat “incapaces” de controlar les festes “il·legals” a les platges i carrers de la ciutat. “Les mesures impulsades pel govern municipal, com remullar les platges, s’han vist del tot inútils”, ha assegurat Guilarte.

Més informació

Comentaris

    "Botellon" = castellanada 22/08/2021 9:09 pm
    Que rucs i ignorants que arribeu a ser !

Nou comentari