Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs imita el PP i porta càrrecs de Madrid a reunir-se amb hotelers de Barcelona
  • CA

Un dia després que el Partit Popular anunciés que portaria el president de la seva formació a l’estat espanyol, Pablo Casado, a Barcelona perquè es trobés amb el Gremi d’Hotels de la ciutat, el grup municipal de Ciutadans ha fet pràcticament el mateix moviment. Segons ha anunciat en un comunicat la formació taronja, demà vindrà a Barcelona la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, per reunir-se amb hotelers i restauradors acompanyada del líder del partit al Parlament, Carlos Carrizosa, i de la presidenta de Cs a l’Ajuntament, Luz Guilarte.

Així, tan sols amb 24 hores de diferència, el partit taronja imitarà gran part de l’estratègia prèvia del PP i posa de manifest la competició dels partits de la dreta espanyola per capitalitzar el descontentament dels empresaris amb el govern català (JxCat-ERC) i barceloní (BComú-PSC). En repetides ocasions, els gremis han protestat contra les polítiques de la Generalitat durant la gestió de la crisi del coronavirus, a més de considerar insuficient el suport del govern d’Ada Colau.

D’aquesta manera, si Casado ha visitat avui el gremi hoteler, demà serà la comitiva de Ciutadans qui s’hi reuneixi. A més, però, ampliaran la trobada al Gremi de Restauració de Barcelona, ha informat el partit. Mentrestant, aquest vespre, el líder del PP a l’estat espanyol ha tret pit de la reunió amb el sector dels hotels a Barcelona i ha atacat el govern català per causar “massa problemes” que s’han de resoldre “baixant impostos, burocràcia, donant flexibilitat i ampliant [crèdits] ICO i [els] ERTO”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa