Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cs i PP volen una comissió extraordinària per abordar els aldarulls de les últimes setmanes

Els grups municipals de Cs i del PP a l’Ajuntament de Barcelona han registrat una sol·licitud perquè es convoqui urgentment una comissió extraordinària per abordar els aldarulls en les protestes pro-Hasel a la capital catalana. Els dos grups també exigeixen que es fixi una data de manera urgent una junta extraordinària de seguretat local. Les formacions municipals denuncien que les darreres setmanes hi ha hagut uns aldarulls “gravíssims” i “una escalada de violència” i demanen posar fi a la situació “de manera contundent, amb eines i amb tots els mitjans disponibles”.

A l’escrit, Cs i PP volen que a la nova comissió es debati sobre la convocatòria d’una junta extraordinària de seguretat local, que es presenti un informe detallat amb tots els danys que hi ha hagut i que es valori possibles actuacions judicials, com per exemple si l’Ajuntament podria personar-se com a acusació particular en la reclamació d’aquests danys, tant en mobiliari i béns públics com en locals particulars.

A més, també demanen saber quines mesures s’ha acordat o es preveu pactar amb el Govern català per acabar amb la situació i volen que es detalli quins recursos econòmics i reforços preveu destinar a curt termini el govern municipal per “mantenir la seguretat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa