Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni fa un doble espòiler a la gran gala dels comerciants

La 15a gala de premis de Barcelona Comerç ha deixat una anècdota que recordaran tots els assistents. La fundació que agrupa als eixos comercials de la ciutat havia guardat en secret el nom dels guanyadors de la nit, en especial el del guardonat amb el Premi Joan Mateu que s’estrena enguany. L’expectació i els esforços per ser discrets, però, se n’han anat en orris quan no havia ni començat el sopar previ als premis. El primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni (PSC) ha felicitat efusivament a Vicenç Gasca, l’històric president dels botiguers de Sant Antoni que deixa l’entitat després d’anys de dedicació al petit comerç de la ciutat. 

[r:1]

De seguida que Collboni s’hi ha adreçat, lloant el seu compromís amb la millora del barri, s’ha aixecat un gran enrenou a la sala de l’hotel Sofia que acollia l’acte. Els companys i excompanys de files de Gasca havien aconseguit fer-lo venir a la gala amagant-li que en seria el gran homenatjat. És més, els amics i còmplices li preparen encara un altre sopar –sorpresa i més íntim–, que Collboni també ha revelat sense voler. Gasca ha fet un somriure i s’ha encongit d’espatlles, sospitant ara sí que tenia un premi i un altre sopar esperant-lo.

“No sabia res! Sabia que em volien dir alguna cosa, però no que rebria aquest premi en honor a Joan Mateu!”, ha mantingut Gasca quan ha rebut el guardó. Ha recordat que Mateu i la resta de la seva generació de comerciants van crear la fundació el 2004 per fer front al desembarcament dels centres comercials i ha agraït als alcaldes que ha conegut al llarg de tants anys de trajectòria associativa –des de Pasqual Maragall fins a Ada Colau–. Molt aplaudit pels assistents, la major part de peu dret, s’ha disculpat amb els seus companys d’eix comercial i de la sastreria Gasca, així com amb la seva pròpia família, per haver-los “tret temps” a tots ells per dedicar-lo a una fita que creia superior: “Treballar pel bé comú”. 

Més notícies

Els Premis Barcelona Comerç homenatgen Vicenç Gasca, històric comerciant de Sant Antoni

Notícia: Els Premis Barcelona Comerç homenatgen Vicenç Gasca, històric comerciant de Sant Antoni
Comparteix
La 15ena edició del guardons reuneix 280 personalitats del món del comerç i premia el talent i el compromís
Notícia: Els Premis Barcelona Comerç homenatgen Vicenç Gasca, històric comerciant de Sant Antoni - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 2019 a novembre 27, 2019 | 09:38
    2019 novembre 27, 2019 | 09:38
    AS TENIDO SUERTE QUE LA COLAO HA PREFERIDO ESTAR CONTIGO I CON VALLS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa