Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni tornarà a apostar per Batlle com a responsable de seguretat

La llista del PSC tornarà a comptar amb Albert Batlle, que repetiria com a màxim responsable de seguretat de la ciutat en cas que Jaume Collboni assoleixi l’alcaldia. Així ho ha anunciat el líder socialista en un acte al Centre Cívic Vil·la Florida, que ha servit per presentar la pròrroga de l’acord de coalició entre el PSC i Units per Avançar, tal com ja ha passat en anteriors eleccions. Durant l’acte, que ha comptat també amb la presència de Salvador Illa i Ramon Espadaler, l’exprimer tinent d’alcaldia ha anunciat que vol que Batlle sigui el nou regidor de Ciutat Vella.

Durant l’acte, Collboni ha manifestat que l’acord mostra el potencial de “dues forces polítiques diferents amb voluntat de trobar allò que compartim”. En aquest sentit, ha llençat un dard a la resta d’opcions electorals, assegurant que la dupla entre PSC i Units és “l’opció amb més capacitat per sumar sensibilitats”. En la mateixa línia ha anat el discurs de Batlle, que ha recordat que “avui som la primera força política a Catalunya i aviat ho serem a Barcelona”, gràcies al “principi bàsic de la suma de sensibilitats i experiències complementàries”.

La llista va prenent forma

La llista dels socialistes va prenent forma. L’actual responsable de Sarrià se suma als altres quatre només que ja hi havia confirmats. El candidat reforça la llista amb cares de perfils molt diversos. El primer fitxatge, el de Lluís Rabell, expresident de la federació d’associacions de veïns barcelonines i excap dels Comuns al Parlament durant un mandat. Després, la incorporació de l’actual delegada del govern espanyol a Catalunya, María Eugenia Gay, que tot just va assumir aquest càrrec el gener de 2022. Un moviment, aquest últim, que relega Laia Bonet, actual cara visible del PSC a l’Ajuntament, al tercer lloc de la llista. Qui no seguirà segur és Montserrat Ballarín, actual regidora de Comerç i Mercats, que la setmana passada va comunicar que deixa la política després de quatre mandats a l’Ajuntament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: BCN a març 16, 2023 | 19:57
    BCN març 16, 2023 | 19:57
    S'han de fer fora a tots els malparits que hi ha a Barcelona, començant per aquestes porqueries psociates.
  2. Icona del comentari de: Nuria a març 17, 2023 | 09:44
    Nuria març 17, 2023 | 09:44
    Aquest paio es un desgraciat, no pot amagat els tics autoritaris contra Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa