Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau utilitza Instagram per disculpar-se públicament amb l’estudiant

L’alcaldessa Ada Colau ha usat les xarxes socials per mirar d’apaivagar la polèmica motivada arran de la resposta que ha donat a una estudiant de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra. “Em vesteixo com em dona la gana”, ha etzibat aquest matí Colau a una alumna en un col·loqui amb preguntes obertes que ha fet el Diari de Barcelona, concretament en un vermut d’aquest mitjà al Campus Poblenou de la UPF. Després de sentir la frase, l’estudiant ha quedat molt afectada fins al punt que li han saltat les llàgrimes i, de fet, al final de l’acte la pròpia Colau s’hi ha acostat, hi ha mantingut una conversa i finalment li ha demanat disculpes en privat. Però ha volgut anar un pas més enllà.

Conscient de la contundència de les seves paraules, poc adients des del punt de vista del protocol, així com de la repercussió que podrien tenir, l’alcaldessa de Barcelona s’ha volgut disculpar públicament des del seu perfil d’Instagram amb aquest missatge: “He contestat impulsivament sense insultar ningú, però amb un to massa dur”. En la publicació també ha afegit que no li agrada “ferir o fer sentir malament a ningú”.

Reflexions al voltant de l’estètica i el físic

D’altra banda, i al marge d’aquest episodi d’avui en l’acte de la UPF, l’alcaldessa de Barcelona s’ha queixat de la doble vara de mesurar en relació als comentaris sobre l’estètica i el físic que “evidentment no havia passat mai amb cap altre dels alcaldes que m’han precedit”. En aquest sentit, ha volgut recordar que en moltes ocasions durant la seva trajectòria política ha hagut d’escoltar “opinions sobre el vestit o el pentinat que he portat a cada acte, sobre si repeteixo els meus conjunts o fins i tot si porto massa escot”, ha assegurat en el seu missatge a Instagram.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Jordi Muñoz a novembre 24, 2022 | 22:12
  Jordi Muñoz novembre 24, 2022 | 22:12
  Moltes Felicitats Barcelonins, per la gran imatge de la vostra alcaldessa amb aquestes declaracions públiques d,avui davant una jove estudiant. “Em vesteixo com en dona la gana” Ufff quina imatge Barcelona fa uns quants anys era un referent mundial com a ciutat, pero desde que vau votar a aquesta senyora, la ciutat s,ha perdut i està a un nivell molt baix. Es un símil com el Fc Barcelona amb el Sr. Bartomeu, que va deixar el club a baix de tot Si voleu que la ciutat li passi el mateix, continueu votant-la Salut!!!
 2. Icona del comentari de: ForaColauJa a novembre 25, 2022 | 00:18
  ForaColauJa novembre 25, 2022 | 00:18
  Aquesta petarda ara es fa la víctima, quina trepa mare meva.
 3. Icona del comentari de: Angelblau a novembre 25, 2022 | 08:15
  Angelblau novembre 25, 2022 | 08:15
  FORA Colau
 4. Icona del comentari de: F. Font a novembre 25, 2022 | 08:48
  F. Font novembre 25, 2022 | 08:48
  La pregunta de la jove periodista va fer veure Colau com ella havia canviat al llarg dels anys. Va ser com veure de sobte el retrat de Dorian Gray. Colau, potser no sabies que vendre l'ànima en té el seu cost?
 5. Icona del comentari de: i vaig jo hi m'ho crec a novembre 25, 2022 | 08:54
  i vaig jo hi m'ho crec novembre 25, 2022 | 08:54
  que es disculpi no la retornarà a ser persona, no la retornarà a ser una alcaldessa exemplar, la colau des de que accepta els vots gratuïts d'un feixista, actua com un d'ells, canvia els falsos principis que deia que tenia i defensava, per males praxis a la societat, i un exemple és el d'ahir, un comportament irresponsable, per algú que okupa un càrrec de tanta responsabilitat jo aquesta disculpa, no m'he la crec
 6. Icona del comentari de: De Roquetes vinc a novembre 25, 2022 | 11:25
  De Roquetes vinc novembre 25, 2022 | 11:25
  Està molt neguitosa, la pobra. Com que ja no té prop al fatxa Valls...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa