Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau diu que les superilles fan Barcelona “més feminista”

L’alcaldessa Ada Colau ha participat aquest dissabte a l’acte ‘Feminisme compartits’, que ha tingut lloc a la Nau Bostik, al barri de la Sagrera. Durant l’acte ha defensat una de les seves polítiques estrella: les superilles. Concretament, ha dit que a més de ser un tipus d’urbanisme que redueix la contaminació i permet fer més vida al carrer, també fa que Barcelona sigui “més feminista”. “Des de l’urbanisme i el model de ciutat podem oferir espais comunitaris que siguin contrahegemònics, perquè ara mateix l’hegemònic és molt violent”, ha afegit.

Aquestes declaracions s’han produït l’endemà que un jutjat hagués admès a tràmit una querella contra Colau i la seva tinent d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz, per un delicte urbanístic i de malversació per les ‘superilles’. El jutge no ha fixat, de moment, cap data per a cap declaració ni d’investigats ni de testimonis i tampoc ha dictat cap mesura cautelar. La denúncia que va presentar Josep Antoni Acebillo, arquitecte municipal durant l’època de Pasqual Maragall, i els advocats Francesc Jofresa i Ferran Grasas.

Comprar el discurs de l’extrema dreta

Una altra declaració destacable de Colau és la que ha anat dirigida a la dirigent història del PSOE, l’exministra Carmen Calvo, qui va afirmar que el feminisme no s’havia de fer càrrec de les reivindicacions del col·lectiu LGTBI. “Això és molt greu perquè el partit socialista està dient que l’extrema dreta té raó”, ha dit l’alcaldessa.

Pel que fa a Vox, Colau ha dit que la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, hauria de prendre mesures contra el seu líder, Santiago Abascal, en cas que torni a catalogar de “degenerades” les persones del col·lectiu. “Normalitzar la vulneració de drets humans és comprar-los l’agenda”, ha afegit. Les paraules de Colau fan referència a la “vulneració de drets” que es va produir en la darrera moció de censura presentada al Congrés per Vox.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a març 25, 2023 | 15:42
    uno que vive en Tabarnia març 25, 2023 | 15:42
    que s,ha pres aquesta dona per deixarñes anar aixi?
    • Icona del comentari de: fat boy a març 25, 2023 | 17:56
      fat boy març 25, 2023 | 17:56
      Lucy in the Sky with Diamonds.
  2. Icona del comentari de: Joan M a març 26, 2023 | 00:56
    Joan M març 26, 2023 | 00:56
    Sra.Colau prou de xorrades i frikades infantils...us esteu carregant Bcn però amb el vostre fanatisme no ho veieu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa