Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau, sobre els pressupostos espanyols: “No estem prioritzant Cs, prioritzem ERC”
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat aquest dijous que el govern espanyol prioritza la negociació dels Pressupostos Generals de l’Estat de 2021 amb ERC i no amb Cs, encara que ha recalcat que primer s’ha de tancar la proposta dels comptes entre el Govern de coalició. En una entrevista de TV3, Colau ha explicat que el PSOE prioritza la negociació amb ERC: “S’ha parlat amb el PSOE i l’acord és aquest. S’ha verbalitzat així. Ara és el moment de fer els pressupostos acordats per la coalició de Govern i després començar a parlar amb la majoria de la investidura”.

“S’ha de prioritzar la majoria progressista que va fer possible fer fora el PP i tenir el primer Govern de coalició progressista de l’Estat”, ha afegit la primera edil, que ha recalcat que els pressupostos han de ser el més ambiciosos i socials possible. Per això, ha animat a ERC a “prioritzar Catalunya” en un moment d’emergència sanitària com l’actual, i ha afirmat que volen parlar amb la formació republicana, encara que reconeix que estan en un moment complicat, de precampanya, ha dit.

“Tenim pressupostos prorrogats del PP i estem en la pitjor crisi econòmica que haurà viscut la nostra generació i vénen uns fons europeus que necessiten uns pressupostos estatals”, ha alertat Colau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa