Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fernández (PP) responsabilitza Colau dels aldarulls pel seu passat “okupa”
  • CA

Dures paraules del president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, sobre els aldarulls d’aquesta passada matinada a la plaça d’Espanya. En un vídeo compartit a través de les xarxes socials, el líder dels populars catalans ha responsabilitzat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, dels greus incidents ocorreguts pel seu passat “okupa”.

“Aquestes imatges terribles no passen perquè sí. Això no passa per ciència infusa. Barcelona té una alcaldessa, que abans de ser-ho, era okupa“, ha etzibat Fernández, que considera que quan un polític es dedica a “justificar” aldarulls “passa el que passa”.

El líder del PP català ha lamentat els actes vandàlics i els saquejos de botigues al carrer de la Creu Coberta i ha acusat Colau i el govern de la Generalitat de fer “apologia de l’incompliment de la llei”. “A qui pot estranyar que avui moltíssims joves considerin normal fer aquest tipus de coses? Avui dia tenim una generació de joves que creu que la llei no serveix per a res i que el civisme és un invent pràcticament de fatxes”, ha assenyalat contundent el popular.

Més crítiques per “minimitzar” els incidents

La batllessa barcelonina i el seu executiu ja han rebut aquest diumenge al matí les crítiques de la resta de grups municipals de l’oposició. Formacions com ERC o Junts per Catalunya han acusat el govern local de “minimitzar” fets tan greus com la mort del jove apunyalat o els aldarulls d’aquesta matinada als voltants de la plaça d’Espanya. En aquest sentit, cal recordar que tant Colau com el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, han insistit aquest diumenge al matí en desvincular la mort del jove apunyalat dels aldarulls que van tenir lloc poc després als voltants de la plaça d’Espanya.

Sobre la preocupació per la seguretat en els concerts de les festes de la Mercè previstos per aquest diumenge a la nit, Batlle ha fet una crida al “civisme” i ha assegurat que s’ha preparat un important desplegament de les forces de seguretat en els diferents escenaris repartits per la ciutat amb l’objectiu de garantir la seguretat dels assistents i evitar nous episodis violents com els d’aquesta matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa