Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau i Maragall es reuneixen per explorar vies de diàleg amb Sánchez
  • CA

Ada Colau i Ernest Maragall s’han reunit aquest dilluns a les cinc de la tarda per parlar de la situació política després de la sentència i el seu impacte sobre la ciutat de Barcelona. La trobada ha durat uns 40 minuts i ha tingut lloc a l’ajuntament.

Fonts d’ERC expliquen al TOT Barcelona que Maragall ha demanat formalment a Colau que “desbloquegi el diàleg” entre el Govern català i l’executiu en funcions de Pedro Sánchez, aprofitant la seva posició com a alcaldessa i sobretot com a sòcia de govern del PSC. “Ha dit que ho valorarà i que ho intentarà”, asseguren. En vista d’aquesta “bona predisposició”, afegeixen, Maragall s’hauria posat “a disposició” per ajudar-la a fer de “palanca” de la interlocució dels dos presidents.

Portaveus del govern d’Ada Colau no ho neguen ni ho confirmen i simplement asseguren que els dos líders polítics s’han vist per “repassar l’actualitat de la ciutat”. Segons ERC, també han parlat de la suspensió del ple municipal, en el que hi ha hagut menys coincidència però “cadascú ha donat els seus arguments”. No haurien abordat, en canvi, l’assistència de Colau a la reunió amb Roger Torrent al Parlament i l’absència a la compareixença amb Quim Torra a la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa