Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau, Maragall i Artadi critiquen la suspensió dels presos polítics
  • CA

La decisió de la Mesa del Congrés dels Diputats de suspendre de les seves funcions als presos polítics electes Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull ha provocat la immediata resposta dels partits sobiranistes i dels comuns. La primera a respondre ha estat l’alcaldessa i candidata a la reelecció, Ada Colau, que ha denunciat “un nou capítol de judicialització d’un conflicte polític” i ha qualificat la decisió d’“incomprensible”.

Per la seva banda, Ernest Maragall ha criticat el que considera “una decisió miserable i injusta” i ha aprofitat per interpel·lar Colau: “Aquests són els companys de govern que vol Colau?”

La número de JxCat, Elsa Artadi, ha animat a anar a votar el 26M per respondre a la decisió de la Mesa: “La millor resposta davant el nou atac a la democràcia, davant la vulneració de drets i davant la repressió és votar diumenge”.

Per part de la CUP, Jordi Magrinyà també ha carregat contra la Mesa del Congrés i ha alertat d’un possible pacte amb els socialistes a Barcelona. “Hi ha qui vol formar govern amb el PSOE a l’Estat a canvi de formar-lo amb el PSC a Barcelona”.

 

En canvi, el popular Josep Bou s’ha felicitat per la notícia. “Ha passat el que havia de passar”, ha dit el popular. “Ja vaig dir que no era possible que persones imputades, en presó provisional per un crim així, i fugides es pogués permetre que recollissin l’acta de diputat, que és el fet democràtic més important. No és possible en aquestes condicions”, ha comentat Bou.

Més notícies
Maragall colla Colau perquè trenqui el silenci sobre la suspensió dels presos
Notícia: Maragall colla Colau perquè trenqui el silenci sobre la suspensió dels presos
Comparteix
L’alcaldable d’ERC considera que “s’amaga rere les declaracions d’altres”
El Josep entonant la cançó per la llibertat dels presos davant la delegació del govern espanyol
El Josep, l’independentista que triomfa amb la cançó per la llibertat dels presos
Notícia: El Josep, l’independentista que triomfa amb la cançó per la llibertat dels presos
Comparteix
La lletra reivindica la figura de Puigdemont com a president, l'esperit pacífic i la crítica a la democràcia espanyola

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Teresa a maig 24, 2019 | 17:52
    Teresa maig 24, 2019 | 17:52
    És clarament una lluita entre Castella -transformada en España- i Catalunya -sotmesa a España, o sigui a Castella "por derecho de conquista -any 1714- . Però Meritxell, què cony hi fots en aquesta España que odia el teu país que és Catalunya? España encara no sap què vol dir ser demòcrata, ens han destituït els que havíem votat... Voleu dir que així podem ser amics?
  2. Icona del comentari de: El tritontito... a maig 24, 2019 | 18:07
    El tritontito... maig 24, 2019 | 18:07
    Dios los cría y ellos se juntan.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa