Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau: “Influencers m’han dit que Agbar els ha ofert diners perquè em critiquin a les xarxes”
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha acusat la companyia Agbar d’oferir diners a “influencers” perquè la critiquin públicament a les xarxes socials. Ho ha dit en una entrevista al programa ‘Querido hater’, el pòdcast de Malbert a Podimo. I ho ha fet l’endemà que l’Ajuntament, de la mà de la socialista Laia Bonet, concedís a Aigües de Barcelona el Premi Agenda 2030 BCN pel seu compromís en la lluita contra l’emergència climàtica.

Colau, contra el poder d’Agbar

Escolteu aquí l’entrevista

Concretament, Colau ha dit que l’empresa és responsable de difondre ‘fake news’ sobre ella. “No diré noms, no vull exposar ningú, però hi ha ‘influencers‘ que m’han reconegut que Agbar els hi ha pagat perquè em critiquin a les xarxes”, ha assegurat Colau i ha fet referència al pols que ha tingut amb la companyia: “És l’empresa que més fake news ha fet sobre mi i, a més, m’ha interposat querelles perquè nosaltres vam plantejar la gestió pública de l’aigua i ells volen mantenir el negoci privat de l’aigua, i allà hi ha molts diners en joc”.

En aquest context, és important recordar que aquest dimarts el consistori va donar el Premi Agenda 2030 BCN a Aigües de Barcelona en la modalitat de millor contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. El reconeixement se li va donar al Hub d’Acció Climàtica d’Aigües de Barcelona pel seu treball compromès en la lluita contra el canvi climàtic, la qual cosa contribueix a fer de Barcelona una ciutat més sostenible, saludable i resilient.

En aquest sentit, el guardó reconeix l’adaptació que està fent d’Aigües de Barcelona per lluitar contra l’emergència climàtica i, en conseqüència, anar en consonància a la feina que està fent la ciutat per tal de ser més respectuosa amb el medi ambient. El premi el va entregar la regidora de Mobilitat i Transició Digital, Laia Bonet (PSC).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Si la gent parla malament de tu, és perquè tu guanyes dia rera dia a novembre 30, 2022 | 15:00
    Si la gent parla malament de tu, és perquè tu guanyes dia rera dia novembre 30, 2022 | 15:00
    realment aquesta colau, no toca ni quarts ni hores, és un festival del humor
  2. Icona del comentari de: fat boy a novembre 30, 2022 | 15:11
    fat boy novembre 30, 2022 | 15:11
    Es clar que si, els que la critiquen son agents a sou del capitalisme i/o enemics del poble i de la heroica classe obrera. Hi ha coses que no canvien mai.
  3. Icona del comentari de: Angelblau a novembre 30, 2022 | 15:45
    Angelblau novembre 30, 2022 | 15:45
    FORA COLAU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa