Colau i Collboni donen suport al comerç: “No han de patir més aldarulls”

La reunió arriba després que alguns locals hagin patit saquejos durant les protestes per Pablo Hasél

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament, Jaume Collboni, s’han reunit aquest dilluns amb representants de diferents associacions de comerciants de la ciutat per mostrar-los el “suport” del consistori perquè puguin “rescabalar” els danys patits pels aldarulls de la darrera setmana “amb totes les garanties”, segons han escrit als seus comptes de Twitter.

“El comerç dona vida als barris, genera ocupació, i estem al seu costat”, ha indicat Colau. “Estem al costat de botiguers, restauradors, veïns i de tots aquells que treballen per restablir la normalitat a la ciutat”, ha indicat Collboni.

En una segona piulada Colau ha reflexionat que les institucions han de treballar “juntes” per “oferir solucions al malestar social”, però alhora ha subratllat que el comerç i el veïnat “no han de patir més aldarulls”. També ha mostrat el rebuig a “tota violència”.

De la seva banda, Collboni també ha condemnat “rotundament” la violència dels darrers dies arran de l’empresonament del cantant de rap lleidatà Pablo Hasél. De la mateixa manera ha afirmat que el consistori treballa “per a la sortida de la crisi i la reactivació econòmica com a resposta a les raons de fons del malestar social”.

“Tenim plena confiança en el que som i en el que hem aconseguit com a ciutat. Junts ens en sortirem”, ha afirmat Collboni.

Nou comentari