Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau fitxa l’exsecretari d’Infraestructures de Junts, Ricard Font
  • CA

L’exsecretari d’Infraestructures i expresident dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, ja té nou càrrec. Tal com ha avançat El Periódico, passarà a formar part de l’equip de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, com a nou director general de BIMSA, l’empresa encarregada de l’obra pública de Barcelona.

Tal com ha indicat el mateix diari, el seu fixatge s’aprovarà aquest dijous en els consells de BIMSA i del govern municipal. Es preveu que el seu nou càrrec s’acabi confirmant en el plenari que se celebrarà a finals d’octubre. Sembla que la seva incorporació, però, s’hauria d’haver produït abans, ja que s’ha retardat unes setmanes per la crisi de Govern que ha acabat amb la coalició de Junts i ERC.

Tal com han afegit fonts municipals a El Periódico, han fet falta dos processos de selecció perquè la incorporació de Font pugui ser una realitat. El primer procés, apunten, es va quedar sense finalistes perquè un va retirar la seva candidatura i l’altre no va passar les proves pertinents. En el segon procés de selecció, que es va fer entre maig i juny, va comptar amb tres candidats, un dels quals era Font.

Fins fa poc, Font formava part de l’equip de l’exconseller de la Vicepresidència, Jordi Puigneró

Fins fa pocs dies Font era un membre clau de l’equip de l’exconseller de la Vicepresidència, Jordi Puigneró. La crisi de Govern va començar fa dues setmanes, quan el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va cessar Puigneró. El motiu va ser que havia constatat una “actitud deslleial” perquè era l’únic conseller de junts que coneixia els plans del president del grup al Parlament, Albert Batet, de proposar a Aragonès una qüestió de confiança. Pel que fa a la resta de consellers de Junts, no sabien res d’aquesta proposta, que havien pres Jordi Turull, Laura Borràs i la cúpula del partit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vaja, vaja... a octubre 12, 2022 | 07:18
    Vaja, vaja... octubre 12, 2022 | 07:18
    Fa fred fora del Govern? Si cal baixar-se els pantalons per viure dels calers publics, doncs es fa! Heu d'agrair-li a la xoni Borràs i al ploricó Turull que segueixen cobrant bons sous, això os passa per posar liders abraonats que avui diuen blanc i demà fan negre. Tenen els principos de Groutxo Max: "Estos son mis principios, si no le gustan tengo otros". Un corruptgent de tota la vida a les ordres de Colau? HAHAHAHAHA...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa