Colau exigeix una consulta ciutadana sobre els Jocs Olímpics d’Hivern

"Si es demana a Barcelona que acompanyi aquest projecte, dono per fet que també es consultarà la ciutadania", esgrimeix

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha exigit que es consulti també la ciutadania de la ciutat sobre el projecte de Jocs Olímpics d’Hivern que es vol impulsar entre la capital catalana i els Pirineus. “Si es fa una consulta als Pirineus i es demana a Barcelona que acompanyi aquest projecte posant el nom de Barcelona, dono per fet que també es consultarà la ciutadania de Barcelona. Em sembla que és un mínim exigible“, ha dit en una entrevista amb el Nació Digital. “Si es fa una consulta al Pirineu també s’ha de fer a la ciutat de Barcelona. Així ho demanarem i suposo que tothom hi estarà d’acord”, ha afegit. La batllessa ha considerat que el projecte olímpic “primer” ha de garantir unes “condicions de sostenibilitat ambiental i econòmica”.

Comentaris

  Tripartit no, gràcies 31/07/2021 9:57 pm
  De passada podrien preguntar també als barcelonins si estem disposats a pagar cada dia més impostos per a mantenir les xarxes clientelars subvencionades de la Comuna Pudenta, les atzagaiades com la dels xips a les bosses de deixalles i la munió de cartells d'auto-propaganda que empesten tota Barcelona.
  Colaa DICTADURA DELS FRANQUISTES COMUNA.WC 31/07/2021 10:02 pm
  El tram vam dir que no i la GENERALISIMA S'HAO HA PASSAT pel seu ampli cul FRANQUISTA. DEMOCRACIA o el trasero d'STALIN CUL.AU
  Avia 31/07/2021 10:42 pm
  Sra. Alcaldessa molt d,acord pero no s,oblidi de preguntar pel trenvia, les maravelloses illes, les escombraries, etc....
  Albert Berrio 31/07/2021 11:18 pm
  Els barcelonins han de votar sobre tot menys sobre la i dependències. Autodeterminació sí, sempre que no es qüestioni la unitat d'Espanya, oi Colau?
  BondiaCatalunya 01/08/2021 12:38 am
  Em sembla bé. Hauríem d'arribar a fer referèndums amb la naturalitat i l'assiduïtat de Suïssa.
  Raf 01/08/2021 5:49 am
  Si ha de fer em mateix cas que ella ha fet amb la consulta sobre el tranvia permla Diagonal, potser que ens la estalviem, no?
  Luç 01/08/2021 10:07 am
  I una nerda el que vol es dinamitar la candidatura Es una mala garça !!!

Nou comentari