Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau es prepara per declarar l’emergència climàtica a Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona convocarà a la Generalitat, al govern espanyol i les 1.000 entitats que formen part de la xarxa Barcelona+Sostenible a una taula per declarar l’emergència climàtica a la ciutat i per impulsar mesures contundents a curt termini: “Se’ns acaba el temps, i per tant necessitem mesures valentes”, ha dit la tinent d’alcaldia d’Ecologia, Janet Sanz. El govern municipal encara no ha contactat amb la resta d’administracions per convocar aquesta trobada, però Sanz ha assegurat que ho faran properament per celebrar la reunió la setmana que ve o la següent.

[r:1]

A la trobada, que estarà presidida per l’alcaldessa, Ada Colau, l’Ajuntament durà propostes –que Sanz no ha avançat– , que tindran com a objectiu promoure “mesures excepcionals”, que se sumaran a les que ja inclou el Pla Clima, i propostes a executar de manera urgent. Sanz, que ha dit que la voluntat del consistori és que sigui una trobada d’alt nivell, ha destacat la necessitat de “fugir d’un altre tipus de declaracions buides de contingut i retòriques” perquè volen mesures amb contingut, tangibles i executables.

“Serà una primera reunió, no l’última”, ha dit Janet. Portaran propostes a discutir i debatre amb l’objectiu de poder començar a impulsar-les a la tardor, per tenir una proposta d’acció que desenvolupi el Pla Clima a partir de gener de 2020, ha explicat. També plantejaran mesures referents a objectes d’un sol ús, al plàstic i que involucrin al sector privat, ha assenyalat Sanz. ”L’objectiu és començar per Barcelona, ​​però ha de ser una crida que impregni tot l’Estat, que impregni tota Europa”.

Més notícies

Artadi critica la “lentitud” per formar el govern municipal

Notícia: Artadi critica la “lentitud” per formar el govern municipal
Comparteix
La número 2 de JxCat urgeix a comuns i socialistes que es posin d'acord per "posar en marxa mesures que la ciutat necessita"
Notícia: Artadi critica la “lentitud” per formar el govern municipal - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: José a juliol 01, 2019 | 16:23
    José juliol 01, 2019 | 16:23
    Los fines de semana en metro se retiran trenes por falta de personal y los andenes se quedan llenos con usuarios muertos de calor. Esta es una de las apuestas valientes de nuestra alcaldesa. Hipócrita, falsa, mentirosa y embaucadores. Se le ocurriría que todo ciudadano se compre un coche nuevo de 30.000 euros, la que reventaba puertas ha cambiado de chaqueta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa