Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau eclipsa Albiach amb un rap electoral
  • CA

Ada Colau apadrina el rap que ha llançat En Comú Podem per a la campanya electoral del 14-F. L’alcaldessa obre la gravació cantant les primeres frases i fins i tot signa la cançó al costat de la rapera Miss Raisa, fent palès el seu inqüestionat lideratge dels comuns. Colau, no obstant, només tanca la llista electoral. La candidata queda relegada a un paper secundari.

La cap de cartell és la diputada Jéssica Albiach, que apareix sense gaire protagonisme en diverses ocasions al videoclip fent playback al costat d’altres dirigents del partit, com Gerardo Pisarello o Aina Martí. És més, la candidata a la Presidència no surt als crèdits com una de les 5 veus de la cançó –entre les que sí que hi ha Colau– sinó que apareix tercera a la llarga llista de ‘cast’, també darrere de l’alcaldessa.

El títol del rap és Fem possible l’impossible i la lletra promet als electors que En Comú Podem “no es rendirà” per aconseguir valors com la igualtat o “un món més just on viure”. “Tenim més poder del que ens han fet creure”, repeteix la tonada. Les dues frases de l’alcaldessa, les primeres de la cançó, fan referència als seus orígens com a activista de la PAH: “Vam néixer a les places aturant desnonaments”. Una procedència que no comparteix Albiach i que eclipsa el bagatge de la candidata en comunicació, fotografia i activisme internacional abans d’incorporar-se als comuns a través del moviment 15M.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa