Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau demana a Pedro Sánchez que es comprometi públicament a indultar Pablo Hasél
  • CA

L’entrada a presó del raper Pablo Hasél ha forçat també reaccions polítiques a l’Ajuntament de Barcelona. La més significativa és la que ha expressat l’alcaldessa Ada Colau en un tuit, aquest dilluns a la tarda, dirigint-se al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, amb qui els comuns comparteixen l’exectiu en minoria. “Està en curs la reforma legal per protegir la llibertat d’expressió i impedir un altre cas injust com el de Pablo Hasél. Però la reforma és lenta. Per això demano a Pedro Sánchez que es comprometi públicament a tramitar per via urgent aquest indult“, ha escrit Colau.

L’alcaldessa feia referència a la proposta que hores abans havia anunciat el mateix diputat (i exregidor barceloní) dels comuns Jaume Asens. En una roda de premsa, Asens ha anunciat la petició oficial que faria el seu grup al govern de l’Estat perquè s’indulti el raper.

Després d’haver-se atrinxerat al rectorat de la Universitat de Lleida, Hasél ha estat detingut avui a primera hora pels Mossos d’Esquadra en compliment de l’ordre dictada per l’Audiència Nacional. Se l’ha sentenciat a dos anys i nou mesos de presó per enaltiment del terrorisme i injúries contra la Corona i contra les institucions de l’Estat, pel contingut d’una cançó i algunes piulades.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a febrer 17, 2021 | 09:02
    Serafi Bandarra i Grataconys febrer 17, 2021 | 09:02
    Per tu Colau, els Jordis y tota la resta, es poden podrir a la preso, quin fàstic de dona
  2. Icona del comentari de: mala pecura a febrer 19, 2021 | 09:42
    mala pecura febrer 19, 2021 | 09:42
    la frau kolau, és una contradicció constant, com pots demanar la llibertat d'expressió, un indult, si primer acceptes els vots grauïts del manuel vals, fons voltors. Ni credibilitat, ni política, ni persona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa