Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau crida a organitzar-se per combatre l’extrema dreta al món
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, ha advertit aquest dissabte que l’extrema dreta està organitzada internacionalment i comparteix recursos i estratègia. En aquest sentit, ha cridat a combatre-la, enfortint l’organització a nivell internacional i articulant estratègies davant “el sistema de fake news, assetjament i denúncies”.

“Hem d’enfortir les nostres xarxes de solidaritat, amb més organització darrere, per a les persones que puguin viure riscos” a exposar-se davant l’extrema dreta, ha dit en el debat de cloenda de la cimera Fearless cities de BComú. A l’acte del partit han participat també l’alcaldessa de Santiago de Xile, Irací Hassler, i la periodista i política brasilera Manuela D’Ávila, que han abordat la feminització de la política.

Colau ha apostat per crear estratègies sistematitzades per respondre a fake news i denúncies sense que interfereixin en les polítiques que vulguin impulsar, recorrent als tribunals si el cas ho requereix, ha dit en un debat moderat per l’exregidor i diputat d’Unides Podem al Congrés Gerardo Pisarello. L’alcaldessa ha avisat que l’odi que li dirigeixen públicament alguns sectors a ella i a altres dones amb visibilitat no els afecten només a elles ni són un assumpte personal: “Es dirigeix ​​cap a totes les dones, i significa que, si et fiques en política, això és el que t’espera”.

Considera que aquests atacs són un senyal de la seva fortalesa i que estan demostrant que es pot fer política d’una altra manera. “Tenim més poder de què ens havien fet creure, i estem aconseguint coses”, ha reblat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a juliol 11, 2021 | 09:42
    Pere juliol 11, 2021 | 09:42
    Té un ego TAN enorme, que és incapaç d'acceptar que la gent la pugui criticar per allò que fa com alcaldessa.
  2. Icona del comentari de: amb comu no podem a juliol 13, 2021 | 10:00
    amb comu no podem juliol 13, 2021 | 10:00
    però alhora d'acceptar els vots gratuïts del manuel vals, per mantenir-t'he en la poltrona, cap problema, oi frau kolau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa