Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau, sobre el primer cas de coronavirus: “Hem de seguir fent vida normal”
  • CA

L’alcaldessa Ada Colau ha cridat a la calma després d’haver-se diagnosticat i confirmat un cas de coronavirus a Barcelona aquest dimarts, el primer de Catalunya i de la Península Ibèrica. Es tracta d’una noia italiana de 36 anys que havia tornat d’un viatge a Milà i Bèrgam aquest mateix febrer. “S’estan seguint els protocols nacionals i internacionals que es van actualitzant cada dia segons l’evidència científica”, ha exposat en una piulada.

La dirigent barcelonina ha defensat que el sistema de salut “està preparat per tractar els casos” que puguin sorgir i ha demanat a la població mantenir la vida quotidiana habitual: “Hem de seguir fent vida normal”.

La regidora de Salut, Gemma Tarafa, també ha demanat tranquil·litat als veïns. “La ciutadania pot fer vida normal aplicant les mateixes mesures que amb la grip”, ha recordat. Pel que fa a la pacient, ha detallat que es troba bé i que està aïllada al Clínic, mentre es fa “seguiment” dels seus contactes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: capitao lampiao a febrer 27, 2020 | 01:20
    capitao lampiao febrer 27, 2020 | 01:20
    Que ha d'estar preparat el sistema de salut per una emergencia si pel dia a dia ja esta al punt del colapse?. Tot gracies a anys i panys d'expolis i robatoris dels governs del seu pais. O ja no se'n recorda del seu compatriota expectorant allo de "les hemos destrozao la Sanida"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa