Colau farà cas omís de la denúncia de Cs i mantindrà el llaç groc al balcó

El partit d'Inés Arrimadas havia demanat la seva retirada per carta i ha acabat elevant una queixa a la Junta Electoral central

L’Ajuntament de Barcelona mantindrà el llaç groc en solidaritat amb els presos polítics penjat a la façana de la seu institucional de la plaça Sant Jaume malgrat la demanda que ha fet arribar per escrit a l’alcaldessa, Ada Colau, perquè el retiri. Fonts de l’ajuntament han explicat a El Món que el llaç groc està penjat al balcó del consistori per un acord de la majoria de grups municipals que han volgut que hi fos, de manera que no el trauran “perquè ho digui Cs”.

El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, va anunciar dilluns que el partit taronja havia enviat sengles cartes a Quim Torra i Colau perquè retiressin simbologia “partidista” de les façanes del Palau de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona, respectivament.

El Govern va respondre dimecres que no retirarien ni farien retirar símbols dels edificis públics. En resposta, la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat que el partit taronja ha registrat una queixa a la Junta Electoral central per reclamar la neutralitat ideològica en els edificis i espais públics.

Més informació

Nou comentari