Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau i Puigdemont s’enganxen a Twitter pel paper dels governs català i espanyol
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat al president a l’exili, Carles Puigdemont, que deixi de “fer servir els comuns per intentar resoldre la guerra electoral entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana”. Ho ha fet mitjançant Twitter tot responent un comentari de Puigdemont en què el president recomanava la lectura d’un fil que denigrava l’espai polític dels comuns i l’extinta Iniciativa per Catalunya Verds (ICV). Colau, a més, ha descrit l’executiu català com “un govern dividir que no assumeix el que li toca gestiona”. “Només penseu en atacar els comuns?”, ha preguntat la batllesa, retòricament, abans de reclamar-li que promogui “la unitat del país” enlloc de “més confrontació”. 

El tuit que havia fet Carles Puigdemont deia “entretingut i interessant de debò” per fer referència a un reguitzell de piulades de l’usuari Francesc Abad. En la capçalera d’aquests tuits, Abad comenta: “Deixeu-me que us expliqui en aquest petit fil que espero que us sigui entretingut i interessant quan i com vaig prendre consciència que tot aquest món dels comuns i ICV és la cosa més repugnant, falsa, immoral i verinosa del nostre panorama polític”. 

Després de veure el comentari de Colau, però, el president ha tornat la pilota a l’alcaldessa en forma de retret per una declaració polèmica del general de la Guardia Civil José Manuel Santiago, aquest migdia, com a part d’una compareixença del govern espanyol. “Que no té feina? Em sembla bé debatre amb vostè, però li proposaria temes més importants per als ciutadans. Per exemple, el d’un govern que s’encomana a uniformats que diuen coses com aquestes…”, ha escrit. Feia referència a les paraules de Santiago, que ha assegurat que la Guàrdia Civil està treballant a “minimitzar el clima contrari a la gestió de crisi per part del govern”.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa