Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau acusa la propietat del gimnàs Sant Pau de no voler arribar a un acord
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha acusat la propietat del Gimnàs Social Sant Pau, situat en la ronda de Sant Pau, en el barri del Raval, de no voler arribar a un acord després que el contracte de lloguer de l’espai finalitzés el passat 1 de juliol i s’enfrontin a un desallotjament previst per al 21 de gener de 2021, ha informat Europa Press. Els propietaris són la família Samaranch Viñas, que en declaracions a aquest diari van expressar recentment que, tot i que no tanquen la porta a cap operació, la seva prioritat és aconseguir que el gimnàs abandoni l’espai.

“Hi ha un problema immobiliari amb la propietat que no és nostre. La propietat no vol arribar a un acord”, ha assegurat Colau en una roda de premsa aquest dijous en preguntar-li per aquesta qüestió. Tanmateix, ha reivindicat que el consistori està acompanyant aquest procés d’intentar que es produeixi un acord. Ara bé, ha afirmat que estan en mans del que vulgui la propietat i que “de moment, no vol parlar d’una altra solució”.

L’alcaldessa ha assegurat que des de l’Ajuntament s’han “bolcat” amb el Gimnàs Social Sant Pau –tot i que des de la cooperativa es repeteix que s’han incomplert diversos compromisos municipals– i que l’acompanyen en la seva reivindicació perquè reconeixen la funció social que fa. També ha justificat que des de Serveis Socials es col·labora activament amb subvencions i pressupostos.

Des que el contracte de lloguer finalitzés el passat 1 de juliol, la cooperativa encarregada de la gestió del gimnàs ofereix els seus serveis sense contracte de lloguer en vigor, per la qual cosa demanen la col·laboració de l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa