Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ciutadans fixa la mirada en els ciclistes per “posar ordre” a la mobilitat

La candidata de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, ha fixat la mirada en les bicicletes per “posar ordre” a la mobilitat de Barcelona. Grau ha deixat clar que no és partidària de prohibir, però sí de “regular bé les coses”, la qual cosa inclou “tots els models de mobilitat”. Ciutadans proposa que els ciclistes i conductors de patinets hagin de tenir llicència, cas i assegurança per poder anar en bici per la ciutat. Aquesta és la principal mesura referent a la mobilitat que ha presentat aquest matí al passeig de Sant Joan.

En matèria de mobilitat, Anna Grau també ha deixat clar que pensa desfer les Superilles de Colau. De fet, aquesta és una de les seves línies vermelles, tal com va explicar a l’entrevista del TOT Barcelona. En tot cas, Grau va especificar que “no ho podrem revertir tot” i es va proposar compensar-les amb un “urbanisme de rescat” i “millorant la circulació de les vies més ràpides”. Des de Ciutadans també han criticat que Colau digui ‘eix verd’ a les pacificacions i ha posat el focus en la degradació de les zones verdes en els barris de muntanya.

La Ruïna, de nou al centre del discurs

Anna Grau també ha valorat la decisió del jutge de descartar una suspensió de l’edifici ocupat de la Ruïna. “Sempre han dit que s’ha de desallotjar”, ha dit tot carregant contra els polítics que no ho fan. Les suspensions “responen a qüestions polítiques”, ha reiterat un cop més. Per acabar, ha estat contundent amb la seva valoració del barri: “Estem davant l’evidència que per res s’ha guanyat en seguretat i tranquil·litat al barri de la Bonanova renunciant al desallotjament, a part que no seria un preu acceptable a pagar. Nosaltres esperem amb impaciència el moment en què les forces de seguretat, no Desokupa, vagin i facin la seva feina, que per això paguem”. Cal recordar que els veïns van detallar al TOT que la incertesa s’ha generat a partir de l’aparició de les forces de dreta i extrema dreta en aquesta zona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: per cert vas en bici grau? a maig 25, 2023 | 10:18
    per cert vas en bici grau? maig 25, 2023 | 10:18
    tic tac grau, cap a casa, una vividora menys de la política, i ciudadanos en liquidació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa