Cimera d’urgència del Govern i l’Ajuntament per les protestes a Barcelona

El Govern es reunirà dilluns amb l’Ajuntament de Barcelona i altres ciutats que en els últims dies s’han vist afectades per aldarulls. Segons ha informat el consistori en un comunicat, al migdia està prevista una primera trobada presencial en què hi participin l’alcaldessa Ada Colau, el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, el vicrepresident en funcions, Pere Aragonès, la consellera de Presidència, Meritxell Budó, i el conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper. A més, segons apunten fonts d’Interior a l’ACN, dilluns a la tarda també es preveu una reunió, en aquest cas telemàtica, amb diversos alcaldes de municipis que també s’han vist afectats per incidents en els últims dies, que també inclourà la capital catalana.

Sàmper ja ha manifestat aquest diumenge, en una entrevista al canal 3/24, la seva intenció de convocar una reunió amb alcaldes de municipis afectats pels aldarulls amb l’objectiu de “trobar la solució per aturar l’onada de violència”.

Per la seva banda, Colau ha avançat una reunió específica amb els cossos de seguretat per estudiar si es pot prendre alguna mesura més de prevenció davant de fets com els que es van produir dissabte a la capital catalana.

Comentaris

  fot-li, fot-li, fot-li Març 01, 2021 | 02:44
  Quan buidaven ulls a manifestants ningu badava boca, ara que li han socarrat el buga a un dels seus sicaris tots a xisclar.
  Plocia = matons de barri Març 01, 2021 | 08:31
  No s'ha fet mai cap Cimera d’urgència pels abusos policials, a la merda la policia i els politics que la defensen ancara que es demostri que tenen molts policies corruptes i de extrema dreta, on es la droga que va despapereixe, de la comisaria de Matarò?, quants policies hi ha a la preso?, això fa que no tinguem cap respecte per vosaltres,
  vendetta Març 01, 2021 | 09:06
  com ploren per la fregoneta no veig el mateix kuan apallisan al jovent catala
  uno que vive en Tabarnia Març 01, 2021 | 09:51
  correu, correu gran cimera per aclarir com estomacar mes als manifestans, aixo si, pero el problemes reals, els de fons, els que han produit aquesta reaccio, NO, AQUETS NO TOQUEN, aixo diu de le seva poca responsabilitat sobre els problemes reals, no sigui que el establischment tingui que camviar

Nou comentari