Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Corbacho, a Núria Marín: “Hauria d’aprendre de mi, intentar imitar-me per fer alguna cosa a la vida”
  • CA

L’exministre i número 3 de la llista de Manuel Valls, Celestino Corbacho, ha criticat la seva predecessora a l’alcaldia de l’Hospitalet Núria Marín i l’ha animat a aprendre d’ell. L’actual alcaldessa, que va ser la mà dreta de Corbacho a l’ajuntament, va criticar dilluns el seu antecessor per presentar-se a les eleccions a Barcelona sense residir-hi. “El que hauria de fer és aprendre de mi, intentar imitar-me per ser capaç de fer alguna cosa més a la vida del que ha fet en el present i en el passat”, ha aconsellat Corbacho a Marín en una entrevista a Espejo Público. Sobre les crítiques de Marín per haver-se acostat a Cs, Corbacho ha opinat que es tracta d’una crítica “de baix nivell” que ha atribuït a algú “que a la vida s’ha mogut poc i té percepcions equivocades”.

[r:1]

Corbacho ha dit que està disposat a fer campanya per Ciutadans a les eleccions generals del 28 d’abril ja que ho considera una “justa correspondència”, segons recull l’ACN, ja que la formació taronja demanarà el vot per a Valls. Sobre el projecte de l’ex primer ministre francès, Corbacho ha declarat que el motiva i l’il·lusiona, i ha insistit que s’ha sumat a la candidatura com a independent. 

L’exministre s’ha mostrat molt crític amb la gestió d’Ada Colau a l’Ajuntament, especialment en matèria de seguretat. Corbacho ha sostingut que l’alcaldessa ha retirat el suport a la Guàrdia Civil, cosa que ha provocat que les màfies vegin la ciutat com un lloc per “cometre delictes”. Quant a polítiques d’habitatge, el número tres de Valls ha dit que Colau ha fracassat “rotundament” perquè “hi ha molts observatoris i comissions parlant de l’habitatge però poques grues”. 

Més notícies
Celestino Corbacho, número 3 de la llista de Manuel Valls
Notícia: Celestino Corbacho, número 3 de la llista de Manuel Valls
Comparteix
L'exprimer ministre francès i alcaldable de Cs fitxa a l'exalcalde de l'Hospitalet, Celestino Corbacho (exPSC)
Valls ha presentat tres dones com a número 2, 4 i 8 de la seva llista per Barcelona / ACN
La diputada de Cs Mariluz Guilarte, número 2 de la llista de Manuel Valls
Notícia: La diputada de Cs Mariluz Guilarte, número 2 de la llista de Manuel Valls
Comparteix
L'ex primer ministre francès i alcaldable de Cs fitxa una experta en economia i relacions internacionals com a mà dreta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa