Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una nova renúncia converteix la número 10 de la llista de Cs en regidora
  • CA

La crisi interna que viu Ciutadans Barcelona ha tingut aquest dimarts un nou capítol en forma de renúncia. El número 9 de la llista taronja i actual assessor del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha anunciat la seva negativa a acceptar la plaça com a regidor que ha alliberat Luz Guilarte i que li pertocaria com a membre de l’equip de Barcelona pel Canvi de Manuel Valls.

En una roda de premsa celebrada aquest dilluns i recollida per l’ACN, Carrera ha recordat que ja fa dos anys que va abandonar el projecte de Valls i es va sumar al de Jaume Collboni com a assessor del grup municipal i adjunt a la primera secretaria del PSC al districte de Ciutat Vella. “Tinc una forma de fer política neta, transparent i clara, i no puc obviar la realitat que els vots que em porten l’acta avui pertanyen a un altre projecte polític; vaig iniciar un projecte amb Manuel Valls, però avui no és el meu projecte, no tot s’hi val”, ha apuntat, tot afegint que el PSC s’ha convertit ara en “casa meva”.

En aquest sentit, Carrera ha lamentat que la política sembli a vegades un “joc de cadires”, on molta gent és capaç de “saltar-se codis ètics i fer qualsevol cosa” per poder convertir-se en regidor, i ha assegurat que ell no és un trànsfuga i que no creu en actes que no s’obtinguin amb vots a les urnes. “El PSC i jo creiem que a Barcelona hi sobren embolics, el clima polític no és el que necessita la ciutat, cal sentit comú, honestedat i coherència, estabilitat, seriositat i rigor, i jo no contribuiré a fer més soroll ni a generar embolics”, ha argumentat.

Julia Barea serà la nova regidora

Amb la renúncia de Carrera, la plaça de regidora alliberada per l’adeu de Guilarte queda ara en mans de la número 10 de la llista de Ciutadans, Julia Barea, que -segons avança Nació Digital– sí que acceptarà l’acta i s’incorporarà al grup municipal taronja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa