Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sierra nega cap “trama” contra Guilarte i es mostra obert al diàleg amb Cs
  • CA

Continua el foc creuat a Ciutadans Barcelona. El regidor del grup municipal taronja Paco Sierra ha volgut sortir al pas de la renúncia de la fins ara presidenta de la formació Luz Guilarte per negar la seva participació en cap “trama” per arrabassar-li el lideratge.

En una atenció als mitjans des de la plaça de Sant Jaume celebrada aquest dilluns poc després de la roda de premsa de Guilarte, Sierra ha lamentat que l’expresidenta plegui i ha explicat que ahir mateix se li va oferir la possibilitat de recuperar la presidència del grup sota algunes condicions que ella va rebutjar.

Segons recull l’ACN, el regidor taronja ha vinculat la polèmica interna a l’actitud “autoritària” de Guilarte i per això s’ha mostrat convençut que amb la seva sortida “la militància veurà un canvi d’actitud”. Sierra, que té un expedient d’expulsió obert, ha reconegut que haurà de parlar amb la direcció de Cs per “entendre’s”. “Nosaltres no volem funcionar d’esquena al partit”, ha dit amb relació a ell mateix i a Noemí Martín, l’altra regidora del grup.

La directiva de Cs dona suport a Guilarte

Cal recordar que en un comunicat fet públic també aquest dilluns, la direcció de Ciutadans s’ha posicionat de la banda de la ja exlíder de la formació taronja i ara treballa per trobar-li un relleu com a candidata de la formació taronja per a les pròximes eleccions municipals.

En aquesta nota de premsa, el partit manifesta el seu suport a Guilarte després de presentar la seva renúncia com a regidora i cap de llista i li agraeix el seu “esforç, dedicació i treball constant” al capdavant del grup municipal. “Encara que la formació taronja ha treballat fins a l’últim moment perquè Guilarte continués liderant el projecte a Barcelona respecta totalment la seva decisió”, apunten des de Cs.

Pel que fa al possible relleu de Guilarte i el rumb que prendrà el grup municipal taronja a partir d’ara, la formació assegura que està estudiant “tots els escenaris possibles” per decidir com quedarà configurat el grup i que els pròxims canvis s’anunciaran en el “moment oportú”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa