“Cap violència ens representa”: l’advertiment unànime de Forn i la resta de presos

Tant el regidor de Junts per Catalunya a Barcelona com la resta de líders independentistes reclosos en centres penitenciaris han fet el mateix t

Crida de Joaquim Forn i la resta de líders independentistes condemnats a penes de presó perquè les mobilitzacions contra la sentència de l’1-O siguin “pacífiques”. Després dels greus aldarulls d’ahir al centre de Barcelona, l’encara president del grup municipal de Junts per Catalunya –que serà rellevat de manera imminent a causa de la inhabilitació de la sentència–, ha fet un piulada al seu compte de Twitter en què adverteix: “Cap violència ens representa”.   

És exactament el mateix tuit que han fet els altres 8 presos: cadascun des del seu centre penitenciari –Dolors Bassa i Carme Forcadell no són a Lledoners–, han demanat a algú el seu entorn des de l’exterior que publiqués aquest missatge, ja que ells personalment no tenen accés a internet a la presó.

També Elsa Artadi, portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya i líder de facto de la formació a l’Ajuntament de Barcelona, ha tuitejat en contra de la violència, a més de fer retuit de la majoria dels tuits –tots idèntics– dels presos.

Més informació

Comentaris

    Vicenç Ramoneda 16/10/2019 3:32 pm
    Tots recordem aquells dies que uns polis infiltrats tiraven pedres contra els seus companys. A espanya res a canviat! Continuen igual i no enganyen a ningú.
    capitao lampiao 16/10/2019 1:50 pm
    No tothom gira al vostre voltant. Vosaltres nomes sou un simptoma, no la causa.

Nou comentari