Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra de Barcelona s’afegeix a un acte unitari de les patronals Foment i Pimec
  • CA

La Cambra de Comerç de Barcelona i el Cercle d’Economia han decidit sumar-se a l’acte coorganitzat entre Foment del Treball i Pimec per expressar un missatge unitari després de la sentència del procés i de les jornades de protesta al carrer. L’acte està previst que se celebri demà dimecres 23 d’octubre a la mateixa seu de Foment del Treball, a la Via Laietana.

​Les patronals, que han consensuat el manifest ‘A favor del progrés de Catalunya’, estaran representades pel seu president, mentre que per part de la Cambra de Comerç de Barcelona també hi serà present el seu president, Joan Canadell, acompanyat d’altres membres de la junta directiva. Pel que fa al Cercle d’Economia, encara està pendent de confirmar si hi podrà assistir la seva directora general, Marta Angerri, o el seu president, Javier Faus.

Amb aquest acte unitari, la patronal catalana vol transmetre el seu “compromís” cap a Barcelona i Catalunya i de la necessitat de “tirar endavant”. Segons fonts de Foment, un dels objectius de la trobada serà transmetre un missatge de “continuar treballant” al mateix temps que es vol demanar “responsabilitat” a la classe política per sortir d’aquest conflicte, ja que la patronal considera que no només és un problema que afecta Catalunya sinó també a Espanya.

Més notícies
La Cambra celebra la resistència de l’economia catalana malgrat la desacceleració mundial
Notícia: La Cambra celebra la resistència de l’economia catalana malgrat la desacceleració mundial
Comparteix
L'ens preveu que Catalunya, molt exposada al comerç exterior, creixi un 1,9% el 2019 i un 1,7% el 2020
Canadell critica la “violència gratuïta” de la policia i reclama a Sánchez que dialogui
Notícia: Canadell critica la “violència gratuïta” de la policia i reclama a Sánchez que dialogui
Comparteix
El president de la Cambra de Comerç exigeix a l'Estat i a la Generalitat que aprovin pressupostos tan aviat com sigui possible

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa