Cake Minuesa, el xouman i presentador d’Intereconomía, ha denunciat davant la Policia Nacional l’agressió que va patir el 21-D a Barcelona quan era a la Via Laietana seguint, amb la càmera de la cadena, les protestes pel consell de ministres que se celebrava a la Llotja de Mar.

[r:1]

En un comunicat difós aquest divendres, els seus advocats han informat que exercirà l’acusació particular contra els presumptes autors de l’atac pels delictes de lesions, incitació a l’odi, injúries, coaccions i intimidació, per la qual cosa sol·licitarà la identificació de qui el va agredir i dels seus acompanyants.

Minuesa ha adjuntat a la denúncia un informe mèdic de l’Hospital del Mar amb el diagnòstic d’una “contusió nasal amb fractura dels ossos del nas per agressió”.

A més iniciarà diverses accions en defensa del seu dret a l’honor, intimitat i imatge contra la periodistes Beatriz Talegón, l’escriptor i articulista Suso de Toro, el diari digital ‘Elplural.com’ i Carmen Larrosa “així com qualsevol altra persona que manifesti als mitjans de comunicació o de manera privada que es tractava d’un muntatge i que hagués simulat una agressió”.

El periodista d’Intereconomía assegura que “va ser salvatgement agredit el passat 21 de desembre per una persona acompanyat d’una altra que es van identificar com a pertanyents als CDR” i que el van “envoltar i sacsejar i li van clavar diversos cops de puny, puntades, empentes i insults”.

Nou comentari

Més notícies

Cake Minuesa, un monologuista de dretes que fa de reporter

El presentador d'Intereconomía agredit a Barcelona aquest 21-D és conegut pel programa 'Ciudadano Cake' i les polèmiques que genera