Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cadena de protestes veïnals davant de 6 ambulatoris de Nou Barris i Sant Andreu
  • CA

La Coordinadora d’Entitats SAP Muntanya, creada per veïns de Nou Barris durant la crisi del 2007 contra les retallades a la sanitat pública, torna a mobilitzar-se pels equipaments sanitaris. Han convocat deu dies de protestes encadenades davant de 6 ambulatoris dels districtes de Nou Barris i Sant Andreu per reclamar “més recursos, personal i pressupost per a la sanitat pública”.

L’acció començarà dimarts 9 de juny a les 12h del migdia davant del CAP Rio de Janeiro (Prosperitat). L’endemà al migdia participaran a una protesta més àmplia a les portes de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Dijous 11 al migdia serà el torn del CAP Guineueta, mentre que divendres 12 al migdia es concentraran al CAP Roquetes.

La setmana vinent preveuen tres protestes més. La primera, dimarts 16 de juny al migdia al CAP Chafarinas (Trinitat Nova). Dijous 18 serà el torn del CUAP Cotxeres (Vilapicina i la Torre Llobeta), també al migdia. Finalment l’última cita és divendres 19 a les 12h davant del CAP de Sant Andreu. “S’han acabat els aplaudiments. Ara ve la mobilització”, avisa aquest col·lectiu veïnal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa