Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou, sobre Colau: “A vegades em sembla que la intimido”
  • CA

El líder del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha tornat a fer de les seves. Aquesta vegada, en una entrevista distesa amb Salvador Sostres com a interlocutor per al diari ABC, el regidor municipal ha assegurat que quan es diu que el Barça és “el millor club del món” o Messi “el millor jugador del món” s’està caient en “propaganda independentista”. Que Franco “va fer coses bones i coses dolentes”. I que l’alcaldessa Ada Colau “no entèn l’economia”. Encara sobre la líder de Barcelona en Comú, en la versió impresa de l’entrevista, Bou rebla: “No sé si m’escolta molt. A vegades em sembla que la intimido. Però sigui com sigui, no em fa cas en res”.

En el mateix sentit, Bou ha ressaltat que qualsevol persona que ocupi un immoble “hauria de tenir penes de presó de 2 a 4 anys”. Quan li demanen què faria si li regalessin un milió d’euros, però, assegura que “ajudar els pobres”.

Sobre Esquerra Republicana també ha donat la seva opinió: “Ara volen que l’Ajuntament repudiï el Rei. Però si existeixen com a partit és perquè expressament Joan Carles va voler legalitzar-los, malgrat anessin en contra de la Constitució”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa