Bou posaria el nom de Montserrat Caballé a la plaça Francesc Macià perquè va ser un “colpista”

L'alcaldable del PP vol recuperar les places Joan Carles I i Almirall Cervera

El candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha afirmat que canviaria el nom de la plaça Francesc Macià pel de Montserrat Caballé. En una entrevista a l’Ara, Bou ha definit Macià com “un colpista que va declarar l’Estat Català dintre de la República d’Estats Ibèrics“, mentre que Caballé, ha dit, “és una persona que ha ajudat Barcelona com ningú”. D’altra banda, el cap de llista popular ha opinat que el líder del PP, Pablo Casado, “s’ha equivocat” quan ha titllat Vox d’extrema dreta. “No ho havia de dir”, ha considerat Bou, que ha tornat a defensar el diàleg i el pacte amb tots els partits constitucionalistes, incloent el de Santiago Abascal. “Si hem de criminalitzar les idees ja podem plegar. Vox vol fer desaparèixer les autonomies, però acata l’autonomia”, ha argumentat.

[r:1]

Bou ha rebutjat la política de canviar els noms dels carrers segons el color del govern municipal. Ara bé, ha subratllat que cal buscar noms de gent “que agradin a tothom”, i ha posat l’exemple de Joan Antoni Samaranch. També ha apostat per revertir algunes substitucions que ha fet Ada Colau i recuperar els d’Almirall Cervera o la plaça Joan Carles I. “Que no ha fet bones coses per Espanya i per Barcelona, el rei, a la transició?”, ha preguntat.

Sobre els pactes després de les eleccions municipals, ha rebutjat fer un cordó sanitari a cap partit constitucionalista, i ha situat Vox en aquest grup. Bou ha indicat que hi ha polítics a la presó “no per les seves idees, sinó perquè varen cometre una acció”. “I si Vox comet una acció il·legítima, hi posarem tots els cordons sanitaris del món. Però cordons sanitaris, ara, a Vox, cap”, ha dit.

Sí que ha reconegut, però, que “hi ha posades en escena i estètiques” del partit d’Abascal que no li agraden. 

En preguntar-li sobre la campanya de Xavier Garcia Albiol a Badalona amagant les sigles del PP, Bou ha assegurat que ell no farà el mateix, perquè és “lleial” al partit, tot i que no és afiliat. “No faré el que fa Valls, que és amagar les sigles de Cs sota la taula. Jo no m’avergonyeixo de cap sigla”, ha etzibat.

Més informació

Comentaris

  Pauline 04/05/2019 9:21 pm
  Val més que tradueixi el seu cognom Bou al espanyol. Estarà més a gust amb ell mateix.
  TSSO 04/05/2019 6:01 pm
  El Sr. BOU és el Sazatornil de La escopeta nacional del PP català. És pensaven que el Valls s'ho emportaria de carrer i van buscar un pagafantas que es pagués la campanya de la seva butxaca. La marquesa ha tret un escó, ja veurem si surt regidor.
  Tònia 04/05/2019 4:46 pm
  No crec que un diari, que es pretén seriós, li faci bé publicar les ocurrències d'una persona de tant nivell.
  Bou: 04/05/2019 3:51 pm
  Si no pastures, de pet a l'escorxador!
  Portuguez 04/05/2019 1:54 pm
  🎗E já agora, castelhanos, reponham o nome de Franco nas ruas de Barcelona, criando novas vias para honrar os conquistadores Raxoy e SSS... 😷
  Aniol 04/05/2019 12:36 pm
  Un altre "barrut aprofitat" per dir-ho suaument.

Nou comentari