Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou justifica els càntics feixistes del 12-O: “Aquesta gent no crema contenidors”
  • CA

El líder del PP a Barcelona, Josep Bou, ha justificat els cants i les salutacions feixistes del passat 12-O a Colom: “És llibertat d’expressió”, va dir el regidor en una entrevista al Bàsics. Bou es va desmarcar de les consignes ultres, però va evitar condemnar-los i va assegurar que no es pot comparar amb els aldarulls viscuts a la ciutat. “Aquesta gent no crema contenidors”.

El polèmic polític barceloní ha assegurat que les proclames nazis “no pinten res” a Barcelona i considera que “és cosa d’alemanys”, mentre que el cant del Cara al sol i les banderes franquistes són qüestions que afecten la història d’Espanya i “s’ha d’assumir”. Bou ha recordat que les salutacions feixistes es van produir després de l’ofrena organitzada pels unionistes i que no tenen res a veure amb les entitats convocants.

Ajudes a la restauració

Respecte a les restriccions imposades per la Generalitat per frenar la propagació de la Covid-19, Bou va advertir que el futur de Barcelona està lligat a la supervivència de bars i restaurants i va demanar “mesures de xoc molt importants” per evitar que hi hagi un tancament massiu d’establiments, tal com va alertar el Gremi de Restauració.

També ha criticat que no s’hagi donat temps als bars a desfer-se de l’estoc acumulat. “Es llençaran a la brossa desenes de milers d’euros. Què ens hem tornat ximples tots plegats?“, va etzibar.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa