Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salutacions feixistes i cants de “Sieg Heil” a la plaça Colom
  • CA

La concentració unionista de la plaça Colom ha acabat amb salutacions feixistes i cants de “Sieg Heil”. Mig centenar de persones amb símbols i banderes feixistes han començat a cantar el Cara al Sol amb el braç dret aixecat un cop s’havia acabat l’acte, que ha comptat amb la presència de polítics de Vox i membres de l’entitat Somatemps. Els ultres que han aparegut al final de l’acte han llençat bengales i han cantat consignes com “No ens enganyen, Catalunya és Espanya” mentre feien la salutació feixista.

Abans, unes 800 persones s’han concentrat aquest al migdia amb banderes d’Espanya davant el monument a Colón a Barcelona amb motiu de la Festa Nacional del 12 d’octubre. Vox havia convocat una acció en aquest punt, on l’entitat Somatemps havia organitzat també una ofrena floral a la qual s’havien sumat altres col·lectius, com Catalunya Suma per Espanya.

Els concentrats han corejat consignes com a ‘Viva Espanya’, i amb banderes d’Espanya i de la Creu de Borgonya. L’eurodiputat de Vox Jorge Buxadé i el diputat de Barcelona per Vox en el Congrés Ignacio Garriga han assistit a la concentració, que ha ocupat la rotonda on se situa el monument i una part dels carrers pròxims.

Diversos furgons dels Mossos d’Esquadra i cotxes de la Guàrdia Urbana han estat en el lloc de l’acte i han controlat la mobilitat dels vehicles que circulaven per la calçada que envolta el monument a Colón.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa