Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou s’acomiada reivindicant la Sardana i amb missatge en clau independència

El fins ara president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, s’ha acomiadat aquest divendres com a regidor. En el Ple municipal celebrat avui, el líder dels populars ha pres la paraula per agrair el tracte rebut per part de tots els companys del consistori i manifestant la seva satisfacció amb la feina realitzada al llarg d’aquests anys al capdavant de la formació.

Me’n vaig en pau, satisfet i feliç, sobretot pel tracte que m’han donat vostès. Un tracte espectacular, de comprensió i, a vegades, inclús d’estimació”, ha arrencat Bou en un emocionant discurs, on ha reconegut que ser un regidor “independent” ha estat una tasca molt complexa, però que ha remarcat que sempre ha provat de servir a la ciutadania i defensar els interessos dels autònoms i dels empresaris.

Abans de cedir la paraula a la resta de grups, el cap de files del PP barceloní ha volgut enviar un missatge en clau catalana sobre una possible independència dirigint-se als representants d’ERC i Junts. “Penso que és molt important que facin el millor per Catalunya i això és anar junts, estar junts i anar junts de les mans tots, que tots hi cabem. Com una gran sardana, la dansa més bella de totes les danses que es fan i es desfan“, ha conclòs Bou, en referència a un dels versos del poema La Sardana de Joan Maragall, avi d’Ernest Maragall.

El líder del PP, Josep Bou, en el Ple de l'Ajuntament de Barcelona d'aquest divendres / Eli Don (ACN)
El líder del PP, Josep Bou, en el Ple de l’Ajuntament de Barcelona d’aquest divendres / Eli Don (ACN)

Reconeixement de la resta de regidors

Per la seva banda, les diferents formacions han agraït la feina feta a Bou, destacant que és una persona “autèntica” que deixa un “llegat”. També han remarcat que ha contribuït a “enriquir els debats” a partir de la seva posició: “dir les coses pel seu nom, amb un llenguatge planer i comprensible”. Des del seu propi partit, li han desitjat molta sort i han valorat la seva dedicació durant els darrers quatre anys. “Una persona compromesa i amb grans conviccions”, han destacat. La darrera a intervenir ha estat l’alcaldessa, Ada Colau, que ha subratllat que Bou ha estat un polític “diferent” i “increïble” amb una “gran sensibilitat”. “Estimes Barcelona i la seva gent, i el vincle amb l’Ajuntament el tindràs per sempre”, ha conclòs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pol a març 31, 2023 | 18:46
    Pol març 31, 2023 | 18:46
    El cas del pobre Bou és un cas paradigmàtic fruit de l'ocupació que sofreix el nostre país de fa segles. Bou de Vic i ex militant de Fuerza Nueva... tela (com el seu conciutadà "Anglada"). Personatges i trajectòries que no es poden comprendre sense l'ocupació espanyola i l'espanyolització, assimilació i vertebració que realitza Espanya de fa segles. Amb tot, a aquests pobres descol·locats nacionalment, quan ja no fan cap servei a l'ocupant espanyol els abandonen, com el seu cas. A propòsit que el discurs de comiat que ha fet Bou, no deu haver fet gens de gràcia als seus col·legues espanyols... Tant de bo ben prompte fem efectiva la independència en forma de república "on puguem anar junts, estar junts i anar junts de les mans tots, on tots hi capiguem".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa