Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Borràs creu que “sempre és un encert ser al costat dels qui es manifesten”
  • CA

La presidenta del Parlament, Laura Borràs ha assegurat aquest dilluns en una entrevista al Més 3/24 que “calia estar al costat de Meridiana Resisteix”. Ho ha dit en ser interpel·lada per les declaracions del conseller de l’Interior, Joan Ignasi Elena, que ha assegurat aquest matí en una entrevista que “va ser un error” que Borràs assistís al tall d’aquest dissabte, l’últim autoritzat per Interior. “Té implicacions polítiques que a ningú se li escapen”, ha assenyalat Elena.

Davant aquestes crítiques, la presidenta del Parlament ha dit que Elena “no ha estat encertat” però ha recalcat que tenen una bona relació personal. Borràs ha sostingut que “sempre és un encert ser al costat dels qui es manifesten pels drets civils” i ha explicat que va anar a la concentració perquè es tracta d’un grup que s’ha estat manifestant des de la sentència de l’1 d’Octubre. La presidenta del Parlament ha anat més enllà i ha dit que “el curiós és que produeixi incomoditat que es manifestin i no el fet pel qual es manifesten”.

Aquest dilluns ha estat el primer dia laborable des que Interior desautoritza les concentracions de Meridiana Resisteix. Desenes de persones, entre 50 i 70 segons l’agència de notícies Europa Press, han interromput aquest dilluns la circulació d’una de les principals vies d’accés a Barcelona. Els Mossos, però, han fet un cordó policial que ha anat avançant fins a desallotjar els manifestants, i la tensió no ha anat a més.

Dissabte hi va haver moltes més persones concentrades per protestar per la decisió del Govern, i va sobtar molt la presència de la presidenta del Parlament perquè el seu partit forma part de l’executiu que ha pres la decisió de prohibir els talls. Això ha estat el que ha generat els retrets del conseller Elena, responsable directe de la desautorització de les manifestacions de Meridiana Resisteix.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Veterà antifranquista. a febrer 15, 2022 | 08:38
    Veterà antifranquista. febrer 15, 2022 | 08:38
    La Sra. Borras es deu verre fora del Parlament i cerca refugi. Així de senzill. Engeguem-la a fer punyetes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa