Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
BComú subtitula en castellà un vídeo amb declaracions de Collboni en català
  • CA

BComú ha publicat un vídeo de campanya al seu compte de Twitter on acusa el socialista Jaume Collboni de mentir sobre el balanç de les polítiques d’habitatge del govern d’Ada Colau. El vídeo, que és en castellà, no tindria més transcendència ni aniria més enllà d’un intercanvi de cops entre dos candidatures si no fos perquè els fragments d’una entrevista de Collboni a TV3 també estan subtitulats malgrat que la conversa és en català.

“Perquè menteix Collboni (PSC) quan parla d’habitatge”, es pregunten els comuns, que rebaten les crítiques del regidor socialista amb una comparativa de les xifres de pisos promoguts –que no acabats– i comprats durant els últims mandats. 

 

Al començament del vídeo, es recupera una entrevista del periodista de TV3 Xavier Graset on pregunta a Collboni per la necessitat de construir més habitatge públic i el polític acusa l’Ajuntament de tancar el mandat amb menys pisos construïts. “El que no pot ser és que l’Ajuntament de Barcelona aquest mandat hagi estat el que menys habitatge públic s’ha construït”, diu Collboni mentre passen els subtítols.

Aquesta setmana ja s’havia sabut que l’alcaldessa i candidata de BComú, Ada Colau, només utilitzarà el castellà pels seus vídeos de campanya que publicarà a YouTube. “Tot i que pràcticament el 100% de la comunicació de Barcelona en Comú la fem en català, en el cas del canal de Youtube fem servir el castellà perquè ens permet arribar a un públic més ampli”, es va justificar l’equip de la candidatura, consultada pel TOT Barcelona.

Més notícies
L'ha convocat en un vídeo del seu canal de Youtube. | Youtube: Ada Colau
Ada Colau farà en castellà tots els vídeos de Youtube de la campanya
Notícia: Ada Colau farà en castellà tots els vídeos de Youtube de la campanya
Comparteix
El partit exclou el català per "arribar a un públic més ampli" | L'alcaldessa relata en un clip setmanal com viu el compte enrere fins les eleccions de maig
Colau es fa ‘youtuber’ per a la reelecció i diu que “la campanya és el pitjor de la política”
Notícia: Colau es fa ‘youtuber’ per a la reelecció i diu que “la campanya és el pitjor de la política”
Comparteix
La cap de llista de BComú espera repetir l’èxit de ‘El run run’, la cançó de rumba que va gravar amb el productor Iván Lagarto abans de les últimes eleccions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa