Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle reclama la fi dels aldarulls i defensa l’actuació de la policia
  • CA

El tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, afirma que el que correspon ara a “qualsevol responsable polític” és “donar suport als cossos policials”. Així ho ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a SER Catalunya, en què ha reiterat que en un estat democràtic es pot demanar “tot” però “no hi ha res” que justifiqui la violència. A més, ha assenyalat que després de sis dies la gent que va a les concentracions “ja sap què s’hi pot trobar”.

Per això, ha fet una crida a la “sensatesa” i a acabar les mobilitzacions als carrers perquè la reivindicació que va originar les protestes ProHasel “ja està recollida” i es canalitzarà per les vies que s’ha de canalitzar. Segons ell, amb els incidents dels darrers dies la reputació de Barcelona es posa en qüestió i la “gran víctima” és la ciutadania.

La ciutat es desperta endreçada

També ha defensat el paper de l’Ajuntament, la Guàrdia Urbana i els treballadors municipals de manteniment i neteja des del primer dia. “Malgrat tots els incidents, la ciutat a les 8 del matí es desperta absolutament endreçada“, ha valorat.

Finalment, ha remarcat que s’ha de posar fi als “incidents” i donar suport a la policia. “El que ens correspon a tots és donar el suport a qui ens està garantint l’exercici de les llibertats, i un dels elements que ens garanteix aquesta llibertat són les forces policials en un estat democràtic”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa