Batet farà tàndem amb un home de confiança de Sànchez el 28A

El valencià Paco Polo, secretari d'Estat d'Avenç Digital, és l'escollit per anar de número 2 a la candidatura socialista per Barcelona

La Comissió de Llistes del PSC ha donat a conèixer les candidatures del partit per a les eleccions al Congrés del 28A. A Barcelona, l’encara ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, repeteix com a cap de llista i estarà acompanyada pel valencià Paco Polo, un home de confiança de Pedro Sánchez i que actualment és secretari d’Estat d’Avenç Digital. El Consell Nacional dels socialistes ha de ratificar la llista el pròxim dilluns.

[r:1]

Paco Polo (València, 1981), a més de secretari d’Estat, és secretari federal d’Emprenedoria, Ciència i Innovació del PSOE. Va viure fins als 25 anys a Barcelona, però no ha militat mai al PSC, informa l’ACN. És llicenciat i màster en Dret per ESADE i té un postgrau en Estudis Internacionals i Diplomàcia per la UB. Polo té una llarga trajectòria com a activista i el 2010 va fundar la plataforma de peticions Actuable, que un any després es fusionaria amb Change.org, entitat que va dirigir fins l’abril del 2017.

El número 2 de la llista de Batet és una aposta de Pedro Sànchez, que té en Polo una de les seves cares de confiança. L’estratègia del líder socialista passa per col·locar persones del seu equip més proper a les primeres posicions de totes les circumscripcions en un intent d’aconseguir un grup parlamentari al Congrés més afí que el de l’última legislatura.

Més informació

Nou comentari