Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona pel Canvi fitxa Paula Añó per “lluitar contra l’independentisme”

El grup municipal de Barcelona pel Canvi ha anunciat la incorporació de Paula Añó com a nova consellera del districte de Sant Martí. Añó, que forma part de l’equip directiu del Centro Libre de Arte y Cultura (CLAL), estava vinculada fins ara amb el Partit Popular. L’expartit de Manuel Valls, ara liderat per Eva Parera, segueix amb el seu procés de reestructuració de cara a les eleccions municipals del 2023, on aspiren a aglutinar tot l’unionisme conservador.

La incorporació de Paula Añó se suma a les més recents, també com a consellers de districte, de l’expresident de l’entitat juvenil constitucionalista S’ha Acabat, Yeray Mellado, que va reconèixer que havia estat “un autèntic honor servir Espanya des de la societat civil”; i de l’excap de premsa del PP amb Alberto Fernández Díaz, Juan Castelló, que serà el coordinador de tots els consellers de districte del partit.

“Fa anys que lluito contra l’independentisme i el populisme des del món cultural, intentant fer de Barcelona una ciutat oberta a la cultura i que faci de pont amb els països de parla hispana de l’altra banda de l’oceà”, ha explicat Añó durant la seva presentació. A l’acte també hi han assistit Òscar Benítez, nou regidor del partit en substitució de Manuel Valls, i Marine Barceló, que tot i ser regidora no adscrita per una qüestió reglamentària, a efectes pràctics forma part de Barcelona pel Canvi.

Polèmica televisiva

Paula Añó va saltar a la fama després d’aparèixer en una connexió en directe del Programa d’Ana Rosa durant la vaga general de l’octubre del 2019. Tot i que el reporter la va presentar com una ciutadana anònima, el cert és que llavors ja tenia vincles amb el Partit Popular i havia anat a les llistes de les municipals. “No ens podem amagar. Ja n’hi ha prou”, va dir Añó en una connexió, que es va fer viral i que dirigents de PP, Cs i Vox van repiular i comentar sense parar. Poc després es va destapar el passat popular d’Añó, a qui s’ha vist en més d’una ocasió amb Cayetana Álvarez de Toledo, però el programa va negar sempre que conegués Añó i va assegurar que havia estat una casualitat.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a octubre 05, 2021 | 14:14
  Guaita-que-fan-ara octubre 05, 2021 | 14:14
  Ostima! quina mostra més apropiada per llençar a la paperera !
 2. Icona del comentari de: Tano a octubre 05, 2021 | 15:46
  Tano octubre 05, 2021 | 15:46
  Que la bombin.
 3. Icona del comentari de: Carles Anyó a octubre 05, 2021 | 16:24
  Carles Anyó octubre 05, 2021 | 16:24
  "Intentar" que Barcelona faci de pont amb el països de parla castellana de l'altra banda de l'oceà, és una manca de respecte i insult al sentit comú i a totes les ciutats castellanes de la península Ibèrica que poden fer, i fan, aquest pont sense renunciar a res. No us deixeu aixecar la camisa per aquesta mena de gent.
 4. Icona del comentari de: Delfí Artós a octubre 05, 2021 | 16:34
  Delfí Artós octubre 05, 2021 | 16:34
  Totes aquests personatges grandiloqüents com aquest, que ara parla de Barcelona i "pont" amb "països" de parla castellana, son els mateixos que diuen, sense immutar-se, que els Països Catalans no existeixen i que intenten tallar tots els ponts entre Barcelona i el País Valencià i les illes Balears i les comarques del Vallespir, el Conflent, el Rosselló, el Capcir i la Cerdanya... Aquests "ponts" per a aquests individus son "imperialisme", però, és clar intentar "ponts" amb la hispanitat no ho és mai. Desperteu-vos, no us deixeu aixecar la camisa.
 5. Icona del comentari de: Zanichelli a octubre 05, 2021 | 16:50
  Zanichelli octubre 05, 2021 | 16:50
  Com més instrucció i més cultura, més eines per a combatre aquesta mena de farsants. Per exemple aquesta dona que pretén lluitar contra "l'independentisme" es deu passar la vida ocupada en la lluita contra els quasi 200 estats independents que hi ha al món, o tots aquests estats no son plens d'independentistes zelosos de la independència de llur estat ? Per una altra banda és curiós que aquesta mena de "lluitadors" han sorgit quan l'independentisme català ha crescut molt, fa anys quan els independentistes declarats n'érem pocs, ningú despenia tants esforços en "lluitar-nos".... I això d'intentar col·locar al mateix nivell l'independentisme que no és el seu, amb el populisme, fa olor al caspós i tronat xovinisme espanyol.
 6. Icona del comentari de: Guillem Ben-Aviat a octubre 05, 2021 | 19:11
  Guillem Ben-Aviat octubre 05, 2021 | 19:11
  Més xusma botiflera per si no en teníem prou amb el PPSOEMOC'S i la Comuna Pudenta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa