Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aznar obrirà la campanya amb Cayetana Álvarez de Toledo a Barcelona
  • CA

El PP de Pablo Casado, que torna a ser el de José María Aznar després de l’etapa de distanciament amb Mariano Rajoy, traurà tota l’artilleria per arrencar la campanya del 28-A a Barcelona. L’expresident espanyol, que es prodiga molt darrerament en els actes del partit, serà el 12 d’abril, el primer dia de la campanya electoral amb la candidata per la circumscripció de Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo.

La tria d’aquesta cap de llista per part de l’actual president dels populars, Pablo Casado, ha sigut polèmica, ja que la candidata no té cap vinculació amb Catalunya i es vanta de no parlar català. De fet, les seves declaracions sobre que el fet de no parlar català “donen sentit” a la seva candidatura van provocar malestar al PP de Catalunya i l’eurodiputat i dirigent històric Santiago Fisas les va considerar un “menyspreu”. Això li va valer a Fisas una rèplica del candidat a l’alcaldia, l’independent Josep Bou, que li va suggerir que deixés el partit si no hi estava a gust.

Més notícies
Bou es posa de part d’Álvarez de Toledo i demana al dirigent històric Fisas que deixi el PP
Notícia: Bou es posa de part d’Álvarez de Toledo i demana al dirigent històric Fisas que deixi el PP
Comparteix
El candidat dels populars a l'alcaldia de Barcelona, que no és militant del partit, fa pinya amb Pablo Casado i acusa de "deslleialtat" l'eurodiputat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa