Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ataquen Ernest Maragall amb un cartell que es mofa dels malalts d’Alzheimer

La seu d’Esquerra Republicana a Barcelona ha aparegut aquest matí amb cartells ofensius a la figura d’Ernest i Pasqual Maragall. S’han enganxat diferents imatges d’un muntatge en què apareixen els dos germans junts acompanyats de la frase “Fora l’Alzheimer de Barcelona”. Cal recordar que Pasqual Maragall, exalcalde de Barcelona, pateix aquesta malaltia.

L’alcaldable d’ERC ha sortit ràpidament al pas d’aquestes imatges, les quals han despertat molta indignació a les files dels republicans. “Algú confon política i joc brut”, ha piulat Ernest Maragall, que també ha recordat que la figura d’en Pasqual és “patrimoni de tots i el millor alcalde” i ha manifestat que està “per sobre d’atacs indignes”. D’altra banda, Maragall també ha defensat que “els malalts d’Alzheimer són infinitament més dignes que els autors de l’ultratge” i ha avisat que actuaran “en conseqüència”.

Suport unànime a les files d’ERC

L’acció ha despertat el suport unànime dels companys de partit d’Ernest Maragall. Meritxell Serret ha indicat que l’atac “és una mostra de baixesa moral i ètica menyspreable” i ha ressenyat que “qui ha de recórrer a aquests arguments i maneres, a més de ser pobre d’esperit, és incapaç de confrontar el projecte i la força política de Maragall“.

La vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, també ha lamentat els fets, assegurant que atacar l’Ernest Maragall “utilitzant una malaltia com l’Alzheimer que pateix el seu germà i qui fou alcalde de Barcelona és menyspreable i fora de lloc”. I ha conclòs, també de forma contundent, que “no s’hi val tot!”.

També el candidat de Junts, Xavier Trias, s’ha pronunciat:

Altres internautes també s’han alineat amb aquestes postures i han mostrat suport als Maragall. En diferents piulades es poden llegir missatges que demanen “no normalitzar” aquest tipus d’atacs i que qualifiquen l’acció d'”indigne” i de “poca humanitat”. La majoria d’internautes també demanen que s’aturi el joc brut a la política.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Abstencionista a març 10, 2023 | 08:31
    Abstencionista març 10, 2023 | 08:31
    "Algú confon la política amb joc brut". La política ÉS joc brut i només joc brut.
    • Icona del comentari de: Anna a març 10, 2023 | 10:51
      Anna març 10, 2023 | 10:51
      Ets molt gracioset, amb el teu "relat" poca-solta d'abstencionista ximplet estàs fent... política. Denotes que ETS molt curt de gambals. Jo votaré partits independentistes, els partits son una eina, si se'ls idolatra, hom es pot fotre de nassos i s'esdevé com li passa a aquest vailet i el seu monotema abstencionista, és més els partits polítics estan formats per persones de la nostra societat, si volem millorar els nostres partits polítics i la política, ja sabem que toca fer, millorar la societat. La resta guaitar és cap un altre costat, no avançar en res i donar peixet al xovinisme espanyol. A més tothom sap que la política no solament ho son els partits polítics.
  2. Icona del comentari de: Merce Mauri a març 10, 2023 | 09:52
    Merce Mauri març 10, 2023 | 09:52
    Això no es pot consentir. Es té de ser molt covart, ser molt dolent i es mereix, com a mínim que li vingui aquesta mateixa malaltia. Es té d'arribar al fons i castigar aquesta gent que no tenen vergonya, no tenen respecta, no tenen humanitat i només volen fer mal El meu apoyo total a la familia Maragall.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa