Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi retreu a Colau que pressioni el Port i l’aeroport ara que depenen del PSOE i Podemos
  • CA

La líder municipal de JxCat, Elsa Artadi, ha criticat irònicament que comuns i socialistes facin “una exigència a sí mateixos” en pressionar al Port i l’Aeroport de Barcelona perquè redueixin les emissions contaminants, donat que els dos organismes depenen del govern espanyol recent conformat per PSOE i Podemos. “És imprescindible recordar (tot i l’obvietat) que la governança del Port i l’Aeroport està en mans dels mateixos partits que tenen el govern de la ciutat”, ha advertit en un comunicat. “L’emergència climàtica requereix més rigor i menys frivolitat”, ha defensat.

[r:1]

A l’espera de la declaració d’emergència climàtica, prevista per aquest dimecres, JxCat veu “decebedor” l’abast de les mesures anunciades aquest migdia. “És poc seriós que les propostes que té el Govern Colau per afrontar l’emergència climàtica, treballades durant els darrers 8 mesos, siguin exigir molt a les altres administracions i entitats en qüestions que no són de la seva competència, i comprometre els regidors i tècnics municipals a no agafar l’avió en distàncies curtes”, ha argumentat.

Artadi reclama que les polítiques de sostenibilitat municipals exprimeixin totes les competències de l’ajuntament i incloguin calendaris, previsions de cost i estudis d’impacte pressupostari. I recorda, a més, que la declaració d’emergència va tard, perquè al juliol es va anunciar per l’1 de gener. “Cal més rigor i menys brindis al sol”, ha insistit.

Més notícies
L’Ajuntament reclama a la Generalitat que pressioni el port amb impostos contra la contaminació
Notícia: L’Ajuntament reclama a la Generalitat que pressioni el port amb impostos contra la contaminació
Comparteix
Regidors i treballadors municipals no podran agafar l'avió per a distàncies de menys mil quilòmetres si hi ha alternativa amb tren

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa